2016-01-16 19:50:11
Φωτογραφία για Μαζί σε εκπομπή η Μις Κολομβία και ο παρουσιαστής που της έδωσε κατά λάθος το στέμμα! [video]
Οταν στο στούντιο εμφανίστηκε η Μις Κολομβία ο παρουσιαστής ξέσπασε σε κλάματα και την ικέτευσε να τον συγχωρέσει Για πρώτη φορά ο παρουσιαστής που έκανε τη γκάφα στα καλλιστεία «Μις Κόσμος» και έδωσε σε λάθος φιναλίστ το στέμμα βρέθηκε μαζί με τη Μις Κολομβία, την κοπέλα που αναγόρευσε νικήτρια ενώ δεν ήταν. Οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στην εκπομπή του, η οποία θα μεταδοθεί τη Δευτέρα και το τρέιλερ προβάλλεται ήδη στους τηλεοπτικούς δέκτες στις ΗΠΑ.

Είπε ο  Steve Harvey στην εκπομπή: «Οσο άσχημα και αν ένιωσα εκείνη τη στιγμή, σκεφτόμουν ότι η Μις Κολομβία θα ήταν σε χειρότερη κατάσταση από εμένα. Η καρδιά μου πονούσε για εκείνη και δεν έχω καταφέρει να της μιλήσω έκτοτε». Ο παρουσιαστής δήλωσε επίσης ότι πέρασε δύσκολες στιγμές λόγω της γκάφας αλλά τον στήριξε πολύ η σύζυγός του. Αποκάλυψε δε ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα για τη ζωή του και πως φοβάται για τη γυναίκα του και τα παιδιά του.

Οταν στο στούντιο εμφανίστηκε η Μις Κολομβία ο παρουσιαστής δάκρυσε και την ικέτευσε να τον συγχωρέσει. Στην εκπομπή του θα φιλοξενήσει και την Miss Universe που τελικά κέρδισε το στέμμα.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ