2016-01-16 20:38:10
Φωτογραφία για Επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς στον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας
Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, κ. Αργύρης Πατακάκης υποδέχτηκε στο γραφείο του, το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016, τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς και Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Θανάση Θεοχαρόπουλο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, παρουσία της κα. Χαράς Κεφαλίδου, βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, του κ. Στέφανου Γεωργιάδη, Πρόεδρου του Επιμελητηρίου Δράμας, του κ. Χρήστου Λιθηρόπουλου, Περιφερειακού Συμβούλου Δράμας και του κ. Παναγιώτη Χατζηγεωργίου, Γραμματέας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δράμας.

Ο κ. Πατακάκης είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα προβλήματα, τις ανάγκες καθώς και τις προτεραιότητες της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας. Συγκεκριμένα, ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε αναλυτικά στο μείζον πρόβλημα της εκροής επενδύσεων στη γειτονική Βουλγαρία, εξαιτίας των αυξημένων φορολογικών συντελεστών, φαινόμενο που πλήττει ιδιαίτερα την περιοχή.


Επιπρόσθετα, ο Αντιπεριφερειάρχης επισήμανε την ανάγκη σύνδεσης της Δράμας με την Εγνατία, μέσα από την υλοποίηση του οδικού άξονα Ε61. Αναδεικνύοντας, τα γρήγορα αντανακλαστικά και το ρόλο της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας στην τροποποίηση του χωροταξικού σχεδιασμού της Περιφέρειας ΑΜΘ. Τονίζοντας ταυτόχρονα τη σημασία της συνεργασίας και του συντονισμού της πολιτικής ηγεσίας του τόπου στην προάσπιση των κοινών συμφερόντων, κάτι το οποίο οδηγεί σε δυναμικές παρεμβάσεις και αποτελέσματα.

Από μεριάς του ο κ. Θεοχαρόπουλος, επισήμανε την σημαντική παρουσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, με την εκπροσώπηση της βουλευτού κα. Χαράς Κεφαλίδου. Αναδεικνύοντας ταυτόχρονα, τη σημασία και το ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης και συγκεκριμένα της Περιφέρειας στην καταγραφή και την αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων.

Κλείνοντας, ο κ. Πατακάκης κάλεσε τον κ. Θεοχαρόπουλο να σταθεί υποστηρικτής στην προσπάθεια που καταβάλλει η Περιφέρεια ΑΜΘ και η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, στο δικαίωμα των Δραμινών στην ανάπτυξη.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ