2016-01-17 01:44:14
Φωτογραφία για Μαλλιωτάκη: Ο λόγος που ματαιώθηκε ο γάμος της
Η Πόπη Μαλλιωτάκη επέστρεψε στην Αθήνα και βρίσκεται σε... πυρετώδεις προετοιμασίες καθώς σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσουν τα νέα της τραγούδια, ενώ είχε ταξιδέψει μέχρι την Τουρκία για να γεμίσει τις μπαταρίες της και να αναθερμάνει την σχέση της με τον σύντροφο της και προκειμένου να συζητήσει για την συνεργασία της με γνωστό Τούρκο τραγουδιστή.

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο σύντροφος της, Φίλιππος Αλβέρτος, πέρασαν μία αρκετά μεγάλη κρίση στη σχέση τους. Η καθημερινότητα, η ρουτίνα και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις άρχισαν να φθείρουν την σχέση του ζευγαριού, ωστόσο οι ίδιοι τα κατάφεραν και είναι μαζί. Μπορεί οι δυο τους να διανύουν την καλύτερη φάση της ζωής τους αυτή τη περίοδο, ωστόσο πριν φύγουν για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους μετά την επανασύνδεση τους, πέρασαν αρκετές δυσκολίες και οι δύο. Ήταν μία χρονιά δυσάρεστη για εκείνους με αρκετά προβλήματα, κάτι που στο τέλος έφερε και την ματαίωση του γάμου τους.

Είναι γνωστό, ότι η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας ετοιμάζονταν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στην Νέα Υόρκη, σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας. Τελικά όμως, ο γάμος δεν έγινε ποτέ. Το ζευγάρι αποφάσισε να αφήσει πίσω τα σκαλιά της εκκλησίας και να αφήσει την σχέση να κυλήσει και να εξελιχθεί από μόνη της.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ