2016-01-17 12:56:14
Φωτογραφία για ΤΑ... ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΠΡΙΝΤΕΖΗ Η ΤΣΙΑΜΗ!
Τις φήμες που την ήθελαν να μην είναι πια με τον Γιώργο Πρίντεζη διαψεύδει με κατηγορηματικό τρόπο η Βιβή Τσιάμη, μιλώντας σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Αναλυτικά όσα μετέφερε άνθρωπος που είναι κοντά στην σέξι ραδιοφωνική παραγωγό και τον διεθνή άσο του Ολυμπιακού στην Real News

Για τις φήμες που τους θέλουν να έχουν χωρίσει: «Είμαστε ζευγάρι με τον Γιώργο εδώ και 8 χρόνια και τα 4-5 από αυτά γράφουν πως περνάμε κρίση και χωρίζουμε έπειτα από έντονους καβγάδες. Σε όλα τα ζευγάρι υπάρχουν πού και πού μικρά προβλήματα ή κάποια γκρίζα σύννεφα, αλλά αυτά είναι στο πρόγραμμα. Το θέμα είναι να υπάρχει αγάπη, γιατί με αυτή όλα ξεπερνιούνται»

Για τη σχέση της με τον Πρίντεζη: «Συγκατοικούμε, κάναμε γιορτές μαζί και συνεχίζουμε να είμαστε ζευγάρι σε πείσμα όσων μας θέλουν να τραβάμε διαφορετικούς δρόμους. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόσος ντόρος, αλλά γιατί υπάρχει αυτή η εμμονή να μας χωρίσουν. Ο Γιώργος έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις με την ομάδα του και δεν μπορούμε να είμαστε συνέχεια μαζί! Με βλέπουν μόνη στο κλαμπ όπου εργάζομαι ή σε κάποια επίδειξη και βιάζονται να γράψουν για χωρισμό. Δεν σκέφτονται πως έχουμε διαφορετικά προγράμματα ή ότι δεν μας αρέσει να διατυμπανίζουμε τη σχέση μας».


Για τον λόγο που δεν βάζουν κοινές φωτογραφίες στα social media: «Δεν ανήκουμε σε αυτούς που αρέσκονται να… ανεβάζουν τέτοιες φωτογραφίες συχνά. Τις περισσότερες προσωπικές φωτογραφίες μας ποιος τι έχεις τραβήξει; Δεν σκέφτηκαν πως έχω τραβήξει εγώ τον Γιώργο και εκείνος εμένα; Αποκλείουν ένα ζευγάρι να μη θέλει να… πουλάει τον έρωτά του και να δίνει τροφή σε έντυπα και εκπομπές; Πρέπει να κάνω αυτό που κάνουν πολλές από το χώρο της σόουμπιζ για να κλείσω τα στόματα αυτών που με θέλουν κάθε τόσο να χωρίζω».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ