2016-01-18 14:20:19
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΤΖΕΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΙΛΒΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Νέα σενάρια στην Πορτογαλία φέρνουν ξανά δυνατά στο προσκήνιο το όνομα του τεχνικού του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα για την Πόρτο (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Η επιτυχία και τα αποτελέσματα του Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό από το ξεκίνημα της σεζόν έχουν «φτιάξει» για τα καλά το όνομα του Πορτογάλου τεχνικού στη χώρα του. Η Πόρτο που ψάχνει για προπονητή μετά την απόλυση του Χουλέν Λοπετέγι εξετάζει εδώ και κάποιες εβδομάδες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την περίπτωση του Σίλβα, τον οποίο εκτιμά σε μεγάλο βαθμό ο πρόεδρος του συλλόγου, Πίντο ντα Κόστα.

Μάλιστα η Πόρτο φέρεται να προσέγγισε προ διαστήματος τον Πορτογάλο τεχνικό των «ερυθρολεύκων», ο οποίος όμως απέρριψε την πιθανότητα να αναλάβει τους «Δράκους» τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αυτή, φέρεται επίσης να ήταν και η απάντηση του Ολυμπιακού στον πορτογαλικό σύλλογο, ξεκαθαρίζοντας πως ο Σίλβα αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει από το Λιμάνι.


Στη χώρα του όμως ξανά νέα δημοσιεύματα τον φέρνουν και πάλι στο προσκήνιο, τονίζοντας πως η Πόρτο θα επιστρέψει για την περίπτωσή του καθώς ακόμα δεν έχει βρεθεί ο εκλεκτός για να αντικαταστήσει τον Λοπετέγι στον πάγκο. Οι εναλλακτικές που είχε η Πόρτο δεν προχώρησαν και το όνομα του Σίλβα, που αποτελεί τον διακαή πόθο του Πίντο ντα Κόστα, παραμένει πρώτο στη λίστα.

Ο ατζέντης του Μάρκο Σίλβα, Κάρλος Γκονσάλβες, μίλησε στο "SDNA", όπου τόνισε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Πορτογάλος τεχνικός δεσμεύεται με συμβόλαιο στον Ολυμπιακό και πως δεν θέλει να μπει καν σε συζήτηση πάνω στη φημολογία που κερδίζει ξανά έδαφος στην Πορτογαλία.

«Ο Μάρκο δεσμεύεται αυτή τη στιγμή με συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. Σήμερα έχει και το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Δεν πρόκειται να σχολιάσω τίποτα πάνω στις φήμες που ακούγονται για την Πόρτο», σχολίασε ο Γκονσάλβες.

Είναι σαφές και από τα λεγόμενα του Γκονσάλβες πως τη δεδομένη χρονική στιγμή η πλευρά του Σίλβα τηρεί στάση αναμονής. Παρά το δεδομένο ενδιαφέρον της Πόρτο προς το πρόσωπό του, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν φαίνεται διατεθειμένος να φύγει τώρα από τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Γκονσάλβες είναι αρκετά προσεκτικός στις δηλώσεις του ίσως να αφήνει ένα ανοικτό παράθυρο για το μέλλον, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Πάντως, η περίπτωση του Σίλβα για την Πόρτο αποτελεί μια περίπλοκη υπόθεση καθώς εκτός από το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, υπάρχει και η συμφωνία με τη Σπόρτινγκ, η οποία θα πρέπει να πάρει μία αρκετά καλή αποζημίωση σε περίπτωση που ο Σίλβα θελήσει να αναλάβει είτε την Πόρτο είτε την Μπενφίκα στο μέλλον. Κάτι που αποτέλεσε όρο όταν ο Σίλβα έφτασε το καλοκαίρι στη λύση του συμβολαίου του με τα «Λιοντάρια» για να αναλάβει τον Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ