2016-01-19 00:56:09
Φωτογραφία για ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ... ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!
Η Μπαρτσελόνα ενημέρωσε την πλευρά του Κώστα Παπανικολάου πως αύριο θα λάβει την οριστική της απόφαση, όπως έχουμε αναφέρει και η αγωνία κορυφώνεται σε ό,τι αφορά την κατάληξη της υπόθεσης για το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο διεθνής παίκτης.

Καλά πληροφορημένες πηγές που επικαλείται σε δημοσίευμά του το Eurohoops.net από την Βαρκελώνη, αναφέρουν, πως η Μπαρτσελόνα ανέβαλε την τελική της απόφαση για ένα συγκεκριμένο λόγο. Θέλει να μιλήσει με τον ίδιο τον παίκτη και να ακούσει την δική του άποψη και κυρίως θέληση για το ζήτημα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ εμπιστεύεται και εκτιμάει τον Κώστα Παπανικολάου, ποτέ δεν δημιουργήθηκε θέμα με την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα για το ΝΒΑ και θέλει να επικοινωνήσει με τον παίκτη και να τον ενημερώσει πως έχει μέλλον στη Βαρκελώνη και πως μπορεί να βρει από φέτος ρόλο και χώρο στο ρόστερ, για να πάρει τον χρόνο συμμετοχής που θέλει.


Ο Ισπανός προπονητής μίλησε με την διοίκηση, πήρε το ΟΚ στο ότι μπορεί να καλυφθεί το συμβόλαιο που έχει συμφωνηθεί με τον Ολυμπιακό και πλέον αναλαμβάνει εκείνος δράση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως παρότι η Μπαρτσελόνα θέλει τον Παπανικολάου και έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο, εξαιτίας του όρου που υφίσταται στο συμβόλαιό του, αν από την συζήτηση διαπιστώσει πως δεν σκέφτεται κάτι άλλο πέρα από το να γυρίσει στον Ολυμπιακό, τότε θα σεβαστεί την επιθυμία του.

Σε αυτή την περίπτωση, έχει κάθε δικαίωμα να ματσάρει την προσφορά, να τον υπογράψει και να ζητήσει χρήματα από τον Ολυμπιακό. Οι πληροφορίες του δημοσιεύματος αναφέρουν πως η Μπαρτσελόνα δεν θα το κάνει, κι αν αυτό αποδειχτεί αληθινό, πρόκειται για μεγάλη ανωτερότητα και φοβερή συμπεριφορά απέναντι στον παίκτη.

Η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να μιλήσει με τον Παπανικολάου και να τον κάνει να νιώσει καλά με το ενδεχόμενο της επιστροφής του εκεί. Με το συμβόλαιο που έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, ως το καλοκαίρι του 2018, με οψιόν αποδέσμευσης από την πλευρά της ομάδας.

Έχει επιχειρήματα και θα τα καταθέσει. Φαίνεται, πως πολλά εξαρτώνται από τον Παπανικολάου πια. Αν ο παίκτης με τον τρόπο που το διαχειριστεί, δείξει στον Ισπανικό σύλλογο πως θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό και η μοναδική προοπτική που τον καλύπτει – προφανώς περισσότερο συναισθηματικά – είναι η επιστροφή του στην πατρίδα του και την ομάδα που τον ανέδειξε στο τοπ επίπεδο, τότε το πιθανότερο είναι η Μπαρτσελόνα να δείξει ανωτερότητα και να του ανοίξει τον δρόμο.

Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή και όλα θα κριθούν τις επόμενες ώρες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ