2016-01-19 05:16:15
Φωτογραφία για Όχι στο μνημόνιο Τσίπρα φώναξαν αγρότες στην Τρίπολη
Σε κατάληψη στο Περιφερειακό Υποκατάστημα του Ο.Γ.Α., στην Τρίπολη, προχώρησαν... αγρότες και κτηνοτρόφοι της Αρκαδίας, το πρωί της Δευτέρας.

Η κινητοποίηση έγινε κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου που προωθεί η κυβέρνηση ονομάζοντας το «Νόμο Λαιμητόμο» ήταν το βασικό αίτημα.

Οι υπάλληλοι του υποκαταστήματος, αφού ήρθαν σε επαφή με αντιπροσωπεία των αγροτών καθώς και με τον Πρόεδρο του Αγροτοκτηνοτροφικού συλλόγου Αρκαδίας, Δημήτρη Κολοβό, εξέφρασαν με ψήφισμα, την συμπαράσταση τους.

Οι εργαζόμενοι είπαν ότι δεν μπορούν να ανεχτούν την πλήρη εξαφάνιση του αγροτικού κόσμου και της Ελληνικής υπαίθρου, κάτι το οποίο θα είναι αποτέλεσμα της εφαρμογής του σχεδίου που προωθείται, μέρος του οποίου είναι και η κατάργηση του ΟΓΑ.

Οι υπάλληλοι του Περιφερειακού Υποκαταστήματος ΟΓΑ τόνισαν πως θα είναι διπλά σε κάθε κινητοποίηση των αγροτών που γίνεται ή θα γίνει στο μέλλον, προς αυτή την κατεύθυνση.


Στην κάμερα μίλησε ο Πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού συλλόγου Αρκαδίας, Δημήτρης Κολοβός, για την κίνηση αυτή, ο γενικός γραμματέας του συλλόγου, Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος κάλεσε όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους με τα τρακτέρ καθώς και όλα τα λαϊκά στρώματα της Αρκαδίας το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην πλατεία Πετρινού και ώρα 18.30 καθώς και στην Πανελλαδική Πανεργατική απεργία που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου.

Τέλος, την συμπαράσταση της εξέφρασε η γραμματεία του ΠΑΜΕ Αρκαδίας, εκ μέρους της Παναγιώτας Πανούση, λέγοντας πως «έχουμε την δύναμη αλλά δεν την έχουμε δοκιμάσει, ήρθε η ώρα να την δοκιμάσουμε».
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ