2016-01-19 18:03:12
Φωτογραφία για Ανακοίνωση από την ομοσπονδία Λιμενικών
Διαβάστε την ανακοίνωση: "Την Πέμπτη 14-01-2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην... Βουλή μεταξύ μελών προεδρείου της ΠΟΕΠΛΣ με τον τομεάρχη Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτή Δωδεκανήσων κ. Καματερό Ηλία και του βουλευτή Κυκλάδων κ. Συρμαλένιου Νικόλαου.

Στη συνάντηση ενημερώσαμε τους κυρίους βουλευτές για όλα τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος –Ελληνικής Ακτοφυλακής και ιδιαίτερα για:

α) την αύξηση των οργανικών θέσεων

β) την αλλαγή του Λιμενικού Καλλικράτη

γ) τις χιλιάδες προσλήψεις που πρέπει να γίνουν τόσο άμεσα, όσο και σε βάθος πενταετίας.

δ) την έντονη ανησυχία μας για το υπό ψήφιση ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Ιδιαίτερα η ανάγκη ενίσχυσης με ικανοποιητικό αριθμού στελεχών του Σώματος είναι επιτακτική, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, που το πρόβλημα της εισροής προσφύγων και μεταναστών έχει αναδειχθεί σε μείζον πανευρωπαϊκό πρόβλημα.


Ο τομεάρχης Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Καματερός Ηλίας και ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Συρμαλένιος Νικόλαος άκουσαν με θετικό πνεύμα τις θέσεις της Ομοσπονδίας και δεσμεύτηκαν να προωθήσουν αρμοδίως τα θέματα προκειμένου να υπάρξει θετική έκβαση.

Η Ομοσπονδία μας ως θεσμικός εκπρόσωπος των στελεχών όλων των βαθμίδων θα συνεχίσει τις επαφές της με όλους τους πολιτικούς φορείς προκειμένου να αναδείξει όλα τα θέματα που απασχολούν τα στελέχη του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, και τα οποία δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους με αποτέλεσμα η χώρα μας να σχολιάζεται θετικότατα από όλη την Διεθνή κοινότητα για την αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος." Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ