2016-01-19 18:49:19
Φωτογραφία για Νίκος Δένδιας: Δεν μπορείς να διώχνεις τις επενδύσεις, να αυξάνεις την ανεργία και να λες ότι θα λύσεις το ασφαλιστικό
O Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας... στην Β΄Αθήνας Νίκος Δένδιας, συμμετείχε σε συζήτηση για τις τηλεοπτικές εξελίξεις σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» που παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι Βασίλης Λυριτζής και Δημήτρης Οικονόμου στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.

Μεταξύ άλλων ο κ. Δένδιας ανέφερε:

· Κλείστε τα μάτια, ακούστε τι λένε τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό και σκεφτείτε τι έλεγαν πριν 13 μήνες για το ίδιο ζήτημα.

· Να υπάρχει συναίνεση και συνεννόηση βεβαίως, αλλά αυτή δεν μπορεί να είναι αλ καρτ, σε ένα μόνο ζήτημα.

· Δεν μπορούμε να απομονώσουμε το ασφαλιστικό από την οικονομία. Και με την αέναη αύξηση των εισφορών δεν λύνεται το πρόβλημα.

· Δεν υπάρχουν όντως ανώδυνες λύσεις. Αλλά και η «επώδυνη», για να είναι λύση, χρειάζεται να εξετάσεις όλες τις παραμέτρους.


· Δεν μπορείς να διώχνεις τις επενδύσεις, να αυξάνεις την ανεργία και να λες ότι θα λύσεις το ασφαλιστικό.

· Είναι λάθος να προτάσσει ο ΣΥΡΙΖΑ το ζήτημα του χρέους και να μην πηγαίνουν τα έσοδα από τις ιδιωτικοποιήσεις σε ένα κουμπαρά για το ασφαλιστικό.

· Όταν ο κ. Βαρουφάκης που διαλύει το σύμπαν και όταν ο κ. Τσακαλώτος λεέι ότι υποφορολογούνται, με αυτές τις συνταγές η κοινωνία πηγαίνει στον τοίχο.

· Είναι επικίνδυνο να δημιουργούμε στον πολίτη την εντύπωση ότι για όλα φταίει η ΕΕ. Στο τέλος θα πει ότι αφού φταίνε στα πάντα ας φύγουμε.

· Η κυβέρνηση είναι ιδεοληπτική όπως έδειξε η στάση τις στις Σκουριές, παρότι το ΣτΕ, το πιο αυστηρό Δικαστήριο στην Ευρώπη για το περιβάλλον, δεν διαπίστωσε πρόβλημα.

· Ο ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί με τους διορισμούς των ημετέρων και με την αλαζονεία στην άσκηση εξουσίας.

· Επί κυβέρνησης Σαμαρά υπήρχε σαφής εντολή να μην διορίζεται κανείς μέχρι τον γ΄βαθμό συγγένειας των υπουργών.

· Αυτά που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με τους διορισμούς είναι πρόκληση απέναντι σε κάθε έννοια δικαιοσύνης όπως και οι δικαιολογίες που ειπώθηκαν.

· Επειδή ο πατέρας μου ήταν στον ΕΔΕΣ, μπορεί να είναι αυτό δικαιολογία για να διορισθεί ο γιος μου στο Δημόσιο;

· Αν δεν υπάρξει μεγέθυνση της οικονομίας το ασφαλιστικό δεν μπορεί να λυθεί. Αυτή η κυβέρνηση όμως διώχνει επενδύσεις και κλείνει επιχειρήσεις. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΑΛΟΥ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΑΛΟΥ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ