2016-01-19 20:17:13
Φωτογραφία για ΓΙΑΝΓΚ : ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗ ΛΑΘΟΣ ΣΤΙΓΜΗ...
Το παιχνίδι της 12ης Νοεμβρίου με την Αναντολού Εφές, στην Τουρκία, θέλει να το ξεχάσει μια και καλή ο Πάτρικ Γιανγκ και ο λόγος είναι προφανής Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης χτύπησε στο αριστερό γόνατο και ενώ όλα έδειχναν πως δεν θα ήταν σοβαρός τραυματισμός, η γνωμάτευση των γιατρών σόκαρε άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

Ο Αμερικανός υπέστη ρήξη χιαστού και για τους επόμενους 6 μήνες θα βλέπει τις προσπάθειες των συμπαικτών του, ανήμπορος να κάνει κάτι, σκορπώντας στεναχώρια στις τάξεις των πρωταθλητών, αλλά και των οπαδών της ομάδας, οι οποίοι του δείχνουν με κάθε τρόπο την αγάπη τους.

Ο θηριώδης σέντερ βρέθηκε στο ΣΕΦ, όπου και αποθεώθηκε, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάμπεργκ. Το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό για την ομάδα του (72-77 ήττα από την γερμανική ομάδα), όμως δεν έκρυψε την χαρά του που επέστρεψε, έστω και από τον πάγκο, για να παρακολουθήσει αγώνα των ερυθρόλευκων.


Ο Γιανγκ μίλησε στο Sportit έξω από τα αποδυτήρια του ΣΕΦ για την αποθεραπεία του, για την στιγμή που θέλει να ξεχάσει (τον τραυματισμό του), ενώ έδωσε την υπόσχεσή του στους οπαδούς του Θρύλου.

Αρχικά, του ζητήθηκε να πει για τις πρώτες σκέψεις του έπειτα από την… οδυνηρή διαδικασία του χειρουργείου. «Νιώθω πολύ καλά, όλα πήγαν μια χαρά. Είχα την καλύτερη δυνατή επέμβαση σε αυτό το κομμάτι. Έτσι, αυτό που περιμένω από εδώ και στο εξής είναι να είμαι καλύτερα κάθε μέρα».

Το παιχνίδι με την Αναντολού Εφές δεν το ξεχνάει, ιδίως τη φάση στην οποία χτύπησε. «Ήμουν στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή», δήλωσε αρχικά, για να συμπληρώσει

«Σε μια διεκδίκηση έπεσα άτσαλα στο έδαφος. Βέβαια, βοήθησε και λίγο ο αντίπαλος γι αυτό. Δεν έχει σημασία, όμως, διότι ήταν ένα πάρα πολύ άσχημο περιστατικό, καθώς η ομάδα πρέπει να προχωρήσει μπροστά για να πετύχει τον στόχο της. Έτσι είναι η ζωή και το μπάσκετ, συμβαίνουν αυτά. Προχωράω με σκοπό να γίνομαι καλύτερος».

Πριν από τον τραυματισμό του, πάντως, είχε προλάβει να μπει στις… καρδιές των οπαδών του Ολυμπιακού. Αυτό φάνηκε και από τις…. εκδηλώσεις αγάπης προς το πρόσωπό του, κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας του. «Ήταν πολύ ελπιδοφόρο για μένα, διότι κατάλαβα πόσο με εκτιμούν για όσα έκανα εδώ. Η ομάδα ήταν στο πλευρό μου και με βοήθησαν ώστε να αποκτήσω επιπλέον κίνητρο, αλλά και να επιστρέψω πιο δυνατός και καλύτερος από ποτέ!»

Όσο για το τέλος, φρόντισε να στείλει την υπόσχεσή του προς πάσα κατεύθυνση. «Το μόνο που ξέρω είναι πως δεν μπορώ να υποσχεθώ τίτλους και διάφορα τέτοια, διότι δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω για τα καλά. Υπόσχομαι όμως πως θα επιστρέψει καλύτερος, μεγαλύτερος και δυνατότερος από ποτέ ο Πάτρικ Γιανγκ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ