2016-01-19 23:10:08
Φωτογραφία για Δήμαρχος παράδειγμα προς μίμηση ο Αντρέας Παχατουρίδης... [photos]
Αγαπητό tromaktiko,

πριν λίγες μέρες δημιουργήθηκε ένα μεγάλο θέμα στον Δήμο Περιστερίου, για κάποια "δολώματα" για ποντίκια που βρέθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου Τα εν λόγω "δολώματα" (ποντικοφάρμακο στην ούσια) ήταν σε εμφανή θέση και εκτεθειμένα, με αποτέλεσμα να είναι πολύ επικίνδυνα για όλους. Σκυλάκια, πουλάκιΑ, ακόμα και παιδιά που βγαίνουν βόλτα με τους γονείς.

Πολίτες, κατηγόρησαν τον Δήμο για αδιαφορία, και αμέλεια.

Μόλις ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι του δημαρχείου, η κινητοποίησή τους ήταν άμεση. τα επικίνδυνα "δολώματα" απομακρύνθηκαν την επόμενη κιόλας μέρα.

Το θέμα επιλήφθηκε προσωπικά ο ίδιος ο δήμαρχος Περιστερίου ο κύριος Αντρέας Παχατουρίδης με γρήγορο και άμεσο συντονισμό.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, αξίζει να αναφερθεί πως ο συγκεκριμένος χώρος έχει δοθεί σε ιδιώτη προς ενοικίαση, οπου και η τοποθέτηση των επικίνδυνων αυτών φαρμάκων ήταν καθαρά δική του πρωτοβουλία χωρίς να υπολογίσει τις συνέπειες.

Ο δήμαρχος Περιστερίου κύριος Αντρέας Παχατουρίδης, μόλις ενημερώθηκε για το γεγονός, επικοινώνησε προσωπικά με τον ιδιώτη, όπου και τον επέπληξε αυστηρά.

Μπράβο στον δήμαρχο ο οποίος έιναι γνωστός για τις ευαισθησίες του και στεκεται πάντα δίπλα στους συμπολίτες του.

Αναγνώστης

Δείτε τα εν λόγω "δολώματα" και το σημείο που ηταν τοποθετημένα:
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ