2016-01-20 01:46:12
Φωτογραφία για Ζάντες και λάστιχα ... αρκετά για κατάστημα ελαστικών!
Μπορεί να μην είχε το κεφάλαιο να ανοίξει δικό του κατάστημα με ελαστικά και ζάντες, είχε όμως τον...  τρόπο να αποκτήσει το εμπόρευμα γρήγορα, ανέξοδα και αφορολόγητα. Ο λόγος για έναν 40χρονο Ηρακλειώτη, ο οποίος αποδείχτηκε πρώτος ...μακρυχέρης στην κατηγορία.

Ούτε και αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου που χειρίστηκαν την υπόθεση μπορούσαν να υποψιαστούν το εύρος των κλεμμένων του 40χρονου από τρία καταστήματα του είδους. Όπως αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο της προανάκρισης, ο 40χρονος είχε κρύψει σε διάφορα σημεία 30 ζάντες και περισσότερα από 130 ελαστικά. Όλα της «κούτας» και όλα κλεμμένα με την αξία τους να υπολογίζεται στις 20.000 ευρώ.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε στις 7 Ιανουαρίου οπότε και έγινε επίσημη καταγγελία για κλοπή σε κατάστημα του Ηρακλείου. Ο 40χρονος, όπως προέκυψε, ήταν εξπέρ του είδους. Άλλοτε νυκτερινές ώρες και άλλοτε ξημερώματα, «χτυπούσε» με ταχύτατες κινήσεις, φόρτωνε το «εμπόρευμα», το αποθήκευε σε διάφορα σημεία με σκοπό να μεταπωλήσει τα κλεμμένα σε άλλα καταστήματα ή ενδεχομένως και σε ιδιώτες. Εκτός από τις τρεις τετελεσμένες κλοπές, στον 40χρονο αποδίδεται και μία απόπειρα.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ