2016-01-20 08:26:31
Φωτογραφία για Συνεχίζεται η κακοκαιρία και σήμερα. Που θα έχει βροχές και καταιγίδες και που θα χιονίσει;
Συνεχίζεται και σήμερα η κακοκαιρία σε όλη την χώρα Αναμένονται Χιονοπτώσεις κατά τόπους πιο πυκνές κυρίως στα ορεινά-ημιορεινά της Πελοποννήσου, της Στερεάς και της Θεσσαλίας.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν, κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα της κεντρικής και νότιας χώρας. Βαθμιαία και από τα δυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια. Η θερμοκρασία αναμένεται να παρουσιάσει μικρή άνοδο στα νότια.

Στην Αττική παρουσιάζονται νεφώσεις με βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα δυτικά και βόρεια ορεινά και ημιορεινά. Τα φαινόμενα, τα οποία θα είναι κατά τόπους ισχυρά από τις βραδινές ώρες, θα εξασθενήσουν.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ σημειώνονται χιονοπτώσεις κατά τόπους πιο πυκνές κυρίως στα ορεινά-ημιορεινά της Πελοποννήσου, της Στερεάς και της Θεσσαλίας. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες (κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα) πλήττουν περιοχές της κεντρικής και νότιας χώρας. Βαθμιαία και από τα δυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα νότια. Παγετός το πρωί στα ηπειρωτικά κατά τόπους ισχυρός στα βόρεια.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ