2016-01-20 12:02:13
Φωτογραφία για «ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»
Ο Ιαν Βουγιούκας παραχώρησε συνέντευξη στο "SDNA" και ανάμεσα στ'άλλα μίλησε για την αναμέτρηση της Ζαλγκίρις με τον Ολυμπιακό (22/1, 19:45).

Πιστεύεις πως απέναντι στον Ολυμπιακό θα καταφέρετε να παίξετε αυτά τα ένα-δύο λεπτά καλύτερο μπάσκετ;

«Ξέρουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός. Εχει την καλύτερη άμυνα στην Ευρωλίγκα. Τα γκαρντ του Ολυμπιακού παίζουν πολύ καλή άμυνα. Μέσα στο σπίτι μας θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε το παιχνίδι. Με όποιον κι αν παίζουμε, θέλουμε να νικάμε».

Η ήττα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ από την Μπάμπεργκ πιστεύεις πως μπορεί να αποτελέσει ένα ντεσαβαντάζ για την Ζαλγκίρις;

«Η Μπάμπεργκ δεν έχει το όνομα του Ολυμπιακού, της Μπαρτσελόνα, της Ρεάλ και της ΤΣΣΚΑ, αλλά είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα. Η ήττα του Ολυμπιακού σίγουρα ήταν εκτός προγράμματος. Ο Ολυμπιακός θα είναι περισσότερο συγκεντρωμένος στο δικό μας παιχνίδι, αλλά πιστεύω πως στο πίσω μέρος του μυαλού τους θα είναι και το ματς με τον Παναθηναϊκό (σ.σ. 25/1). Οπότε, ας ελπίσουμε πως θα μπορέσουμε κι εμείς να κάνουμε μία ζημιά».


Τα παιχνίδια με τις ελληνικές ομάδες κρύβουν κάποια ιδιαιτερότητα για εσένα;

«Οταν είμαι στο Κάουνας ή κάπου άλλού, δεν υπάρχει ιδιαίτερη διαφορά. Χαίρομαι που βλέπω παίκτες που γνωρίζω καλά κι εκτός γηπέδου, αλλά τα παιχνίδια αυτά είναι πιο ιδιαίτερα, όταν πηγαίνω στην Ελλάδα. Οπως έγινε με τον Παναθηναϊκό και όπως όταν θα έρθω στον β' γύρο του Top 16 για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Τότε, θα έχουν μεγαλύτερη σημασία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ