2016-01-20 16:36:05
Φωτογραφία για ΣΟΚ: Ρουμάνος τραυμάτισε με τσεκούρι γιαγιά και την ανήλικη εγγονή της - Σε σοβαρή κατάσταση η 7χρονη
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η 7χρονη που δέχθηκε την επίθεση με το τσεκούρι σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή του Λάππα, στη Δυτική Αχαΐα Αυτη την ώρα η μικρή υποβάλλεται σε χειρουργείο. Η μικρή ενώ αρχικά είχε μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, τώρα έχει διακομισθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου για το χειρουργείο.

Σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας της γιαγιάς της επτάχρονης, η οποία, όπως αναφέρουν πηγές του tempo24.gr, πιθανόν να έχει χάσει το χέρι της από το χτύπημα που δέχθηκε με το τσεκούρι.

Ο δράστης έχει συλληφθεί από αστυνομικούς της Κάτω Αχαΐας, όπου και κρατείται. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης προέβη στην επίθεση με το τσεκούρι πιθανόν διότι του ανακοινώθηκε η απόφαση της οικογένειας των Ρουμάνων να τον διώξουν από τον καταυλισμό

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο δράστης που έχει συλληφθεί, πήρε το τσεκούρι και αρχικά τραυμάτισε την ηλικιωμένη γυναίκα και μετά χτύπησε με μανιά το παιδί.

Ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια του συμβάντος, ενώ δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής η πληροφορία που θέλει τον 30χρονο να είναι ο πατέρας του ανήλικου
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ