2016-01-21 00:02:16
Φωτογραφία για «Ο ΠΟΥΛΙΔΟ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΜΕ ΕΞΑΜΗΝΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ»
Νέο... χτύπημα από τον πρόεδρο της Τίγκρες, που δήλωσε πως θα επιβληθεί τιμωρία αποκλεισμού έξι μηνών στον Άλαν Πουλίδο!

Ο Αλεχάντρο Ροδρίγκες μίλησε εκ νέου στα ΜΜΕ του Μεξικού για την περίπτωση του Πουλίδο.

Ανέφερε μάλιστα πως θα υπάρξει τιμωρία του παίκτη: «Ο Πουλίδο θα τιμωρηθεί με αποκλεισμό από δύο έως έξι μήνες, το οποίο είναι ότι συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις. Ο Πουλίδο θα τιμωρηθεί με εξάμηνο αποκλεισμό. Στο διάστημα αυτό δεν θα μπορεί να αγωνιστεί σε καμία ομάδα, όμως ο κανονισμός αναφέρει ότι η ποινή του μπορεί να ισχύσει αφού ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν, κατά την οποία αγωνίζεται στον Ολυμπιακό».

Έκανε λόγο και για χρηματικές ποινές στις εμπλεκόμενες πλευρές: «Τα πρόστιμα που θα επιβληθούν θα αφορούν σε όλους όσους ενεπλάκησαν σε αυτή την υπόθεση: τον Πουλίδο, τον Λεβαδειακό και τον Ολυμπιακό».

Ο Ροδρίγκες συμπλήρωσε πως FIFA και CAS έχουν δικαιώσει ξανά την ομάδα του, ότι το συμβόλαιο του Πουλίδο λήγει το καλοκαίρι του 2016 και πως του είχαν προτείνει να δεχθεί την συμφωνία με την Τσίβας. Τόνισε ακόμα ότι εάν είχε αποδεχθεί αυτό το αίτημα όλα θα είχαν τελειώσει εκεί...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ