2016-01-21 20:53:30
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ: Συνάντηση βουλευτών της ΝΔ με αντιπροσωπεία Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων
Βουλευτές της ΝΔ συναντήθηκαν με αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών - Κτηνοτρόφων - Αλιέων Ελλάδας... Οι εκπρόσωποι των αγροτών ανέλυσαν διεξοδικά τις θέσεις τους για το ασφαλιστικό και για τα επικείμενα φορολογικά μέτρα.

Επίσης κατέθεσαν υπομνήματα και ενημερωτικό υλικό, που άπτεται όλων των παραμέτρων της αγροτικής οικονομίας, τόσο συνολικά όσο και κατά τομείς.

Οι αρμόδιοι Τομεάρχες της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασαν το περίγραμμα των θέσεων του κόμματος για τον πρωτογενή τομέα και το νέο ασφαλιστικό και παράλληλα δεσμεύτηκαν για διαρκή και ουσιαστικό διάλογο με τους εκπροσώπους των αγροτών.

Οι βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκαθάρισαν ότι η ΝΔ στηρίζει την πλειοψηφία των αιτημάτων του αγροτικού κόσμου αλλά είναι κατηγορηματικά αντίθετη με μορφές κινητοποιήσεων που καταλύουν το κράτος και προκαλούν, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, ζημιά στην ήδη τραυματισμένη οικονομία της χώρας.


Στη συνάντηση από τη ΝΔ μετείχαν οι Κ.Τσιάρας, Λ. Αυγενάκης, Φ. Αραμπατζή, Β. Οικονόμου και άλλοι βουλευτές του κόμματος.

Από πλευράς αγροτών συμμετείχαν εκπρόσωποι από το Σύνδεσμο Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ), την Παγκρήτια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτοκτηνοτρόφων, την Πανελλαδική Ομοσπονδία Παραγωγών Λαίκών Αγορών, την Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών, την Πανελλήνια Ένωση Πλοιοκτητών Παράκτιων Επαγγελματικών Αλιευτικών Σκαφών, τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αγροτικών Φωτοβολταικών και Αγροτικών Θεμάτων, την Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ), την Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.), το ΤΟΕΒ ΕΛΛΑΔΑΣ, την Επιτροπή Αγώνα Αγροτοκτηνοτρόφων Λάρισας, το Συντονιστικό Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ