2016-01-21 23:47:28
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ... 3η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΦΑΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ!
Όπως το... βλέπει κανείς! Tυχεροί οι Ρώσοι, έβλεπαν το καλάθι σαν... βαρέλι, αλλά για τα... αμέτρητα λάθη της ομάδας τους, κυρίως αμυντικά, ούτε λόγος! 

Όπως και να έχει, ο καθένας το βλέπει από τη δική του μεριά... Ας δούμε πως σχολίασαν τα πράσινα ΜΜΕ την τρίτη σερί... φάπα από τον Μπαρτζώκα μέσα στην τρέχουσα σεζόν : 

panathinaikos24.gr : Έχασε στον διαγωνισμό τριπόντων

Η Λοκομοτίβ έβλεπε το καλάθι σαν βαρέλι και απ’ το 58-58 πήγε στο 76-67 μόνο με τρίποντα (6/6). Πάλεψε ο Παναθηναϊκός, αλλά βλέπει πλέον να δυσκολεύει ακόμα και η πρόκριση στα προημιτελικά της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός πήγε στην Ρωσία για να κάνει την έκπληξη και να φύγει με το διπλό, όμως στο τέλος μένει μόνο η προσπάθεια των παικτών του Σάσα Τζόρτζεβιτς.  Ο «βομβαρδισμός» τριπόντων από Ντρέιπερ και Ντιλέινι έκανε τη ζημιά στο τέλος και έφερε την ήττα για το «τριφύλλι». Με τρεις ήττες σε τέσσερις αγώνες, είναι βέβαιο πως θα πρέπει να αλλάξει η εικόνα της ομάδας, ώστε να έρθει η πρόκριση στα προημιτελικά της Euroleague.


leoforos.gr : ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ!

Ο Παναθηναϊκός την κρίσιμη στιγμή «θόλωσε» στο Κράσνονταρ και ηττήθηκε από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν με 76-67

Ο Παναθηναϊκός έχασε τεράστια ευκαιρία μέσα στη Ρωσία να κάνει το διπλό και να… ρεφάρει την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την ήττα από τη Λοκομοτίβ με 76-67. Οι «πράσινοι» αν και έκαναν μια πολύ καλή και «διαβασμένη» εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, στο τέλος… προδόθηκαν από τις λάθος επιθετικές τους επιλογές και από τη μεγάλη… τύχη των Ρώσων.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ