2016-01-22 08:22:43
Φωτογραφία για ΤΩΡΑ: Κατάληψη του ΠΑΜΕ σε κτίριο του ΟΓΑ...
Πρωινή... επαναστατική γυμναστική από τα μέλη του ΠΑΜΕ και πάλι με αιτία το ασφαλιστικό. Αυτή τη φορά δεν έφτασαν ως την πόρτα του Μαξίμου αλλά κατέβαλαν το κτίριο του ΟΓΑ στο Χαλκοκονδύλη.

Το ΠΑΜΕ αποφάσισε να κάνει κατάληψη στο κτίριο του ΟΓΑ για να δηλώσει με αυτόν τον τρόπο τη συμπαράστασή του στους αγρότες που βρίσκονται στα μπλόκα και διαμαρτύρονται για το ασφαλιστικό αλλά και τα σχέδια της κυβέρνησης για το φορολογικό τους καθεστώς.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ κρέμασαν και πανό στην πρόσοψη του κτιρίου του ΟΓΑ που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πατησίων και Χαλκοκονδύλη, το οποίο γράφει αλληλεγγύση στην αγωνιζόμενη αγροτιά και καλούν τον κόσμο αφενός να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο του Σαββάτου (23.01.2016) και να ενισχύσει τα μπλόκα των αγροτών.

Η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για την κατάληψη αναφέρει: "Δυνάμεις του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου, συνδικάτα, ομοσπονδίες και εργαζόμενοι έχουν προχωρήσει σε Συμβολική Κατάληψη των κεντρικών υπηρεσιών του ΟΓΑ. Εκφράζοντας έμπρακτα την Αλληλεγγύη τους και τη συμπόρευση τους, με την αγωνιζόμενη φτωχομεσαία αγροτιά, στον κοινό αγώνα εργαζόμενων, φτωχομεσαίων αγροτών, αυτοαπασχολούμενων, επιστημόνων, νεολαίας ενάντια Νόμο-Λαιμητόμο της Κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό που σχεδιάζει η κυβέρνηση να φέρει στη Βουλή.

Απαιτούμε η Κυβέρνηση να πάρει πίσω το Νόμο-Λαιμητόμο ΤΩΡΑ

Αλληλεγγύη στην Αγωνιζόμενη Αγροτιά

Όλοι Αύριο στα Συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ"
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ