2016-01-22 12:14:15
Φωτογραφία για ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΛΕΙΠΕ Ο ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ! (VIDEO & PHOTOS)
Με τον Γιώργο Πρίντεζη να προπονείται κανονικά ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αποψινή αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας για την 4η αγωνιστική του Top16.

Πάνοπλος (πλην του Λοτζέσκι φυσικά) θα αγωνιστεί ο Θρύλος στον αποψινό (19:45) αγώνα με τη Ζαλγκίρις Κάουνας!

Ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα μυϊκών σπασμών στη μέση και ήταν... αμφίβολος, έλαβε κανονικά μέρος στο χαλάρωμα που έκαναν το πρωί οι ερυθρόλευκοι στην «Zalgirio Arena» και θα είναι στην δωδεκάδα του Ολυμπιακού στον κρίσιμο αυτό αγώνα.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, αφού πήραν το πρωινό τους λίγο πριν τις 09:00, πήγαν κατευθείαν στο γήπεδο που βρίσκεται σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το ξενοδοχείου τους και έκαναν αρκετά σουτ, ασκήσεις εκγύμνασης και τακτική για την αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα αφήσει όπως όλα δείχνουν εκτός του Τσαϊρέλη, αφού και ο Οθέλο Χάντερ που έχει πρόβλημα στο μικρό δάκτυλο του αριστερού χεριού θα αγωνιστεί κανονικά με ειδικό νάρθηκα.

Δείτε μέσω της web-TV του sportfm.gr τα πλάνα από τη τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στο Κάουνας, αλλά και φωτογραφικό υλικό:
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ