2016-01-22 16:24:17
Φωτογραφία για Συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλη Λεβέντη με τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο της ΟΚΕ κκ. Βερνίκο και Καρανίκα
Από την Ένωση Κεντρώων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωριμίας χθες, Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016, στην Αθήνα... μεταξύ του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλη Λεβέντη και του Προέδρου και Αντιπροέδρου της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (ΟΚΕ) κκ. Γεωργίου Βερνίκου και Γεωργίου Καρανίκα.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν η αποστολή και οι δραστηριότητες της ΟΚΕ καθώς και θέματα τρέχουσας επικαιρότητας όπως το ασφαλιστικό και η μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στο έργο της ΟΚΕ, μάλιστα διατύπωσε τη θέση για περαιτέρω ενίσχυση και διεύρυνση των αρμοδιοτήτων της ώστε να απαιτείται η γνωμοδότησή της για κάθε νομοσχέδιο πριν την κατάθεσή του στη Βουλή. Περαιτέρω πρότεινε όλα τα νομοσχέδια και οι αποφάσεις της διοίκησης να ευθυγραμμίζονται με τις βασικές κατευθυντήριες γραμμές των γνωμοδοτήσεών της.

Στόχος της Ένωσης Κεντρώων είναι η αναβάθμιση του ρόλου της ΟΚΕ κατά το πρότυπο των διεθνώς καλύτερων αντίστοιχων Οικονομικών και Κοινονικών Επιτροπών του εξωτερικού. Ζήτησε μάλιστα από τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της ΟΚΕ να έχουν διαρκή επικοινωνία μαζί του ώστε να ενημερώνεται και να υποστηρίζει τις δράσεις του σημαντικότατου αυτού θεσμού. ομματισμού τότε θα έχει αδικήσει τους ψηφοφόρους που σήμερα τον προτίμησαν και θα έχει κάνει το λάθος να βάλει το κόμμα του πάνω από την χώρα." Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ