2016-01-22 17:31:17
Φωτογραφία για Συμμετοχή στην απεργία της 4ης Φεβρουαρίου από 21 φορείς
Οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των φορέων που συμμετείχαν στη σύσκεψη της Πέμπτης, αποφάσισαν τη συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργία της 4ης Φεβρουαρίου, που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ.

IATRONET.GR

Στην ευρεία σύσκεψη των εκπροσώπων όλων των επαγγελματικών και επιστημονικών κλάδων και φορέων με την συμμετοχή της ΓΣΕΕ και της ΠΑΣΕΓΕΣ, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στα γραφεία του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, διατυπώθηκε η σαφής θέση για ένα αρραγές και κοινό διεκδικητικό μέτωπο.

Οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των φορέων που συμμετείχαν στην σύσκεψη, αποφάσισαν τη συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργία της 4ης Φεβρουαρίου, που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ και τον προγραμματισμό δράσεων δημοσιοποίησης της αντίθεσης τους στο υπό κατάθεση νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό.

Οι φορείς διατύπωσαν την απαίτηση τους για άμεση συνάντηση με τον πρωθυπουργό της χώρας προκειμένου να ζητήσουν την έναρξη πραγματικού διαλόγου για το Ασφαλιστικό.


Οι φορείς που συμμετείχαν στη συνεδρίαση είναι οι εξής:

ΓΣΕΕ, ΕΣΕΕ, ΕΣΗΕΑ, ΠΑΣΕΓΕΣ, Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, Τεχνικό Επιμελητήριο, Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία, Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος., Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Ένωση Ελλήνων Χημικών, Ένωση Συμβολαιογράφων Ελλάδας, Ομοσπονδία Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδας, Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος, Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών, Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδας, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων, Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών και Ομοσπονδία Βενζινοπωλών.
Δ.Κ.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ