2016-01-22 21:10:18
Φωτογραφία για Πάτρα: Γκρουπ – γίγαντας στο φετινό Καρναβάλι!
Γκρουπ – τέρας στο Καρναβάλι της Πάτρας; Και μάλλον δεν θα είναι το μόνο... Φαίνεται πως αρχηγοί καρναβαλικών πληρωμάτων αποφάσισαν να εφαρμόσουν στην πράξη την παλιά ρήση «η ισχύς εν τη ενώσει» αδιαφορώντας όμως για το θέαμα που προσφέρουν στο Πατρινό καρναβάλι.

Η αρχή γίνεται με τα πληρώματα «swagκαι Yankees» και το «όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο»! Το πρώτο πλήρωμα πέρυσι είχε «κατεβάσει» στην παρέλαση 7.000 άτομα (και ποιος δεν θυμάται τον ντόρο που είχε γίνει και το πώς κούρασαν τους θεατές του καρναβαλιού) και το δεύτερο πλήρωμα… 3.000 άτομα! Αν δηλαδή και φέτος οι αρχηγοί των πληρωμάτων με την βοήθεια των καταστημάτων εστίασης και αναψυχής που τα στηρίζουν έχουν την ίδια «απόδοση», τότε ενδέχεται να δούμε πλήρωμα… 10.000 ατόμων που θα φορούν την ίδια στολή! Το «πολύχρωμο ποτάμι» της Πάτρας θα καταντήσει… μονότονο θέαμα!

Σύμφωνα με πληροφορίες το ΣΔΟΕ έχει ήδη ενημερωθεί για τις συγκεκριμένες «κινήσεις» των αρχηγών των πληρωμάτων, όμως δεν αποκλείεται αυτή τη φορά και τα δύο πληρώματα να έχουν κινηθεί σε νόμιμα πλαίσια εκδίδοντας φορολογικά στοιχεία και αποδείξεις. Άγνωστο παραμένει πόσο θα είναι το κόστος της στολής, είναι βέβαιο όμως ότι το κέρδος θα είναι μεγάλο από την στιγμή που η ποσότητα… μειώνει το κόστος!


Όσον αφορά στον Καρναβαλικό Οργανισμό έχουν από πέρυσι λίστες με ονόματα και θα κινηθεί φέτος ανάλογα σε μία προσπάθεια να προστατεύσει τον θεσμό από τους καρναβαλοεμπόρους που το μόνο για το οποίο μεριμνούν είναι… η τσέπη τους! Θα πρέπει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο γκρουπ δεν είναι το μόνο που ετοιμάζεται να «καταλάβει»… τη μισή σχεδόν παρέλαση (σε αριθμό καρναβαλιστών). Απλά είναι το πιο πολυδιαφημισμένο! Υπάρχουν και άλλα, οι αρχηγοί των οποίων έχουν ξεκινήσει «προπαγάνδα» σε σχολεία και φροντιστήρια ώστε να μαζέψουν ανήλικους, να τους πουλήσουν στολή και να αυξήσουν τον αριθμό των μελών τους. 
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ