2016-01-23 12:02:50
Φωτογραφία για Θεοδωράκης για συνεργασίες: Ακούμε λαϊκίστικες κορώνες με άρωμα 80s, όχι προτάσεις ρήξης με παλιά λάθη
Οι πολίτες δεν ενδιαφέρονται για τους κομματικούς στρατούς και τις... μάχες εξουσίας, δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, σημειώνοντας ότι μερικοί, αντιλαμβάνονται τις συνεργασίες ως τακτικό, διαδικαστικό θέμα και το λένε και δημοσίως: «Να ενωθούμε για να μην χάσουμε».

Οι πολίτες, δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού σε συνέντευξη στην «Αγορά», ενδιαφέρονται για τις μάχες των μεταρρυθμιστικών ιδεών που θα αλλάξουν επιτέλους τη ζωή τους. Και γι' αυτή τη μάχη, σχολίασε, δε βλέπουμε πολλούς πρόθυμους.

«Ακούμε αόριστες γενικόλογες και λαϊκίστικες κορώνες με άρωμα 80s αλλά δεν ακούμε προτάσεις ρήξης και σύγκρουσης με τα λάθη του παρελθόντος και τις άγονες πολιτικές του σήμερα. Αν δεν ενοχλείς τους μικρούς και μεγάλους βολεμένους, είσαι συντηρητικός δεν είσαι προοδευτικός», πρόσθεσε ο κ. Θεοδωράκης.

Ακόμη, διεμήνυσε σε όσους θέλουν τη συνεργασία του Ποταμιού, να ξεκινήσουν λέγοντας με ποιες από τις μεταρρυθμίσεις τις οποίες προτείνει το κόμμα, στο Δημόσιο, την Παιδεία, την Οικονομία, την Δικαιοσύνη, συμφωνούν. «Τα άλλα (θα) είναι εύκολα», κατέληξε. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ