2016-01-23 15:52:17
Φωτογραφία για 4αρα ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Άνετη νίκη με 4-1 επί της Ξάνθης σημείωσε για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού.

Αυτή ήταν η 14η σε 16 αγώνες, με τους Νέους του Θρύλου να παραμένουν αήττητοι, αλλά και στην κορυφή της βαθμολογίας. Το παιχνίδι ήταν εύκολο στην αρχή, μετά δυσκόλεψε λίγο, καθώς η Ξάνθη μείωσε, αλλά ο Ολυμπιακός σημείωσε ακόμα δύο γκολ και το ματς έληξε στο 4-1.

Ο Θρύλος μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκε στο 9' με τον Κιρτζιαλίδη μετά από σέντρα του Τσιμίκα (και κεφαλιά του σκόρερ) με 1-0. Στο 12' πάλι με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Σάλιακα, ο Βατουσιάδης έκανε το 2-0, ενώ θα μπορούσε να κάνει και το 3-0 στο 19', αν η μπάλα στο σουτ του Πλέγα δεν σταματούσε στο δοκάρι.

Η Ξάνθη μπήκε ξανά στο παιχνίδι με τον Χατζή να μειώνει σε 2-1 στο 37', ενώ πάλι ο Ολυμπιακός στάθηκε άτυχος στο 38', όταν ο Βρουσάι σημάδεψε ξανά το δοκάρι (οριζόντιο αυτή τη φορά).

Από εκεί και πέρα έκανε το 3-1 στο 42' με τον Κιρτζιαλίδη και αυτό έδωσε τις απαραίτητες «ανάσες» στην ομάδα, που πήγε με λιγότερο άγχος στα αποδυτήρια.

Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 54' με τον Βρουσάι, με τον Ολυμπιακό από εκεί και πέρα να κάνει... συντήρηση δυνάμεων, καθώς είχε καταφέρει να πετύχει τον στόχο του, που δεν ήταν άλλος από τη νίκη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ