2016-01-24 04:01:11
Φωτογραφία για Αγγλία: Η Λίβερπουλ 5-4 τη Νόριτς στο ματς της χρονιάς
Το «ματς της χρονιάς» κι ένα από τα καλύτερα στην ιστορία της Premier League διεξήχθη ... στο «Κάροου Ρόουντ», όπου η Λίβερπουλ επιβλήθηκε με 5-4 της Νόριτς στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η «αυλαία» της 23ης αγωνιστικής της Premier League.

Το πιο ανταγωνιστικό και κυρίως απρόβλεπτο πρωτάθλημα της «Γηραιάς Ηπείρου» έχει δώσει από την αρχή της σεζόν και ιδιαίτερα μέσα στο 2016 «χορταστικά» σε θέαμα και εξέλιξη παιχνίδια, αλλά σαν το σημερινό δύσκολα μπορεί να θυμηθεί κανείς...Η Λίβερπουλ που προηγήθηκε 1-0 και βρέθηκε να χάνει 3-1, ισοφάρισε, έφερε «τούμπα» όλο το σκηνικό 15 λεπτά πριν το φινάλε, αλλά στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν. Το καλύτερο, όμως, για τους οπαδούς των «κόκκινων» κρατούσε για την τελευταία φάση του ματς ο Λαλάνα, που με απίστευτο γκολ διαμόρφωσε το τελικό 5-4!

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ που απέτυχε στα δύο μεγάλα ντέρμπι που έδωσε στην έδρα της με Άρσεναλ (3-3) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-1), κατάφερε να πανηγυρίσει το πρώτο της «τρίποντο» μετά από 3 αγωνιστικές (2 ήττες, μία ισοπαλία), σε αντίθεση με τα «καναρίνια» που γνώρισαν την τρίτη σερί ήττα τους κι εξακολουθούν να μην αισθάνονται άνετα σε ό,τι αφορά το μέλλον τους στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία.


Ο Φιρμίνο στο 19΄ άνοιξε το σκορ για τους «κόκκινους», ωστόσο, οι «γηπεδούχοι» πριν το τέλος του πρώτου μέρους είχαν ανατρέψει το σκηνικό με τα γκολ των Μποκανί και Νέισμιθ (29΄, 41΄). Ο Χουλαχάν στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου (54΄) με πέναλτι έκανε το 3-1 και φάνηκε να δίνει τέλος στα όνειρα των παικτών του Κλοπ για το θετικό αποτέλεσμα.

Η άμεση μείωση του σκορ από τον Χέντερσον (55΄) σε 1-2 έδωσε... φτερά στους φιλοξενούμενους που ισοφάρισαν με τον Φιρμίνο στο 63΄ και στο 75΄ ο Μίλνερ φάνηκε να ολοκληρώνει την επική ανατροπή (4-3). Κι όμως, το ματς δεν είχε τελειώσει Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπασόνγκ ισοφάρισε και πάλι για τα «καναρίνια», αλλά ο Λαλάνα με σουτ πάνω στην κίνηση στο 95΄ έκρινε το ματς. Με το που πήγαν στη σέντρα οι γηπεδούχοι το ματς τελείωσε... Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ