2016-01-24 06:31:14
Φωτογραφία για Δεν θα υποδυθεί τον Enzo Ferrari ο Christian Bale
Ο βραβευμένος με Όσκαρ Christian Bale που θα υποδυόταν τον μεγάλο Enzo Ferrari στην... ταινία του σκηνοθέτη Michael Mann, η οποία θα βασίζεται στο βιβλίο «Enzo Ferrari: The Man, The Cars, The Races», ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το πρότζεκτ.

Ο 41χρονος Άγγλος ηθοποιός ο οποίος είχε επιλεχθεί να υποδυθεί τον άνθρωπο που ίδρυσε τη Ferrari και εμπνεύστηκε τους αγώνες της Φόρμουλα 1, πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει την παραγωγή, επικαλούμενος ανησυχία για την υγεία του, καθώς θα έπρεπε να πάρει παραπάνω κιλά για τις ανάγκες του ρόλου του.

Καθώς τα τελευταία χρόνια έχει επανειλημμένα επιδοθεί στην αυξομείωση του βάρους του για κινηματογραφικές ερμηνείες του («The Machinist», «American Hustle», «Batman» κ.ά.), το ιατρικό επιτελείο του ηθοποιού εξέφρασε τους ενδοιασμούς του σχετικά με το γεγονός ότι ο Bale πρέπει ξανά να αποκτήσει βάρος για να ενσαρκώσει τον Ferrari, πράγμα το οποίο ο οργανισμός του δεν μπορεί να αντέξει ξανά σε ένα τόσο σύντομα χρονικό διάστημα.

Τα γυρίσματα της ταινίας η οποία θα επιχειρήσει να καταγράψει την άνοδο της Ferrari στην κορυφή - σε σενάριο των Troy Kennedy Martin και David Rayfiel - θα ξεκινήσουν μέσα στο 2016, με τον Michael Mann να ψάχνει να βρει άμεσα τον αντικαταστάτη του Christian Bale. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ