2016-01-24 17:44:09
Φωτογραφία για ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ... ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑΖΑΡ
Η Άντερλεχτ συνεχίζει τις κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι καθώς πέρα από τον Ράφαελ Γκαλιάρδο που έχει αποκτήσει εδώ και κάποιες εβδομάδες, αλλά και τον Φιλίπ Τζούρισιτς, ο οποίος είναι στο... δρόμο προς τις Βρυξέλλες, εξετάζει και κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές τους οποίους αναμένεται να τους δοκιμάσει και να τους αποκτήσει εφόσον ικανοποιηθούν οι άνθρωποι του συλλόγου, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Επιπλέον, είναι και η περίπτωση του Αμπντούλ Καρίμ Ντάντε, ο οποίος μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπογράψει και επίσημα το συμβόλαιό του με την ομάδα του Μπέσνικ Χάσι.

Ωστόσο, πέρα από τις προσθήκες, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και... αποχωρήσεις από την ομάδα, μιας και ο Άντι Νάζαρ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο κάποιων ευρωπαϊκών ομάδων, με τις Φιορεντίνα και Άρσεναλ να συνεχίζουν επίσης να εξετάζουν τον ποδοσφαιριστή από την Ονδούρα.

Βέβαια, είναι πολύ πιθανό τα χρήματα που ζητάει η Άντερλεχτ για να παραχωρήσει τον παίκτη της, να αποτρέψουν κάποιες από τις ομάδες να προχωρήσουν σε επίσημη πρόταση, ωστόσο το μόνο σίγουρο, είναι πως ο Νάζαρ παρακολουθείται από αρκετούς συλλόγους.

Μάλιστα, ξένο δημοσίευμα, αναφέρει πως η Σεβίλλη ρώτησε για τον παίκτη, με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο, και τη συμφωνία να απέχει κατά πολύ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ