2016-01-24 22:51:32
Φωτογραφία για ΕΠΑΙΞΕ... ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ Η ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ
Οριακά βελτιωμένη αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο έδειξε να είναι η Άντερλεχτ, η οποία όμως πήρε τελικά τη νίκη με σκορ 2-1 κόντρα στη Σαρλερουά για την 23η αγωνιστική της Pro League.

Οι φιλοξενούμενοι «αιφνιδίασαν» την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους "32" του Europa League, ανοίγοντας το σκορ στο 2’ με τον Περμπέτ. Η… κρυάδα όμως των «μοβ» δεν κράτησε πολύ, αφού γι’ αυτό φρόντισε ο Μπαμπί στο 3’ που με αυτογκόλ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους. Χωρίς ιδιαίτερες απειλές κύλισε το πρώτο ημίχρονο με την ισοπαλία να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος όμως, η Άντερλεχτ προσπάθησε να μπει μπροστά στο σκορ, πιέζοντας με ανάπτυξη από τα πλάγια. Τελικά η πίεση έφερε αποτέλεσμα στο 54’ όταν ο Οκάκα με κεφαλιά, νίκησε τον Πενετό για να διαμορφώσει το τελικό όπως φάνηκε στην πορεία, 2-1. Στο χρόνο που απέμεινε, οι φιλοξενούμενοι έχασαν κάποιες απίστευτες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν, φανερώνοντας και πάλι τις ελλείψεις στο κέντρο της άμυνας των «μοβ» όμως δεν τα κατάφεραν τελικά.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ (Χάσι): Προτό, Νάζαρ, Κάρα, Ντεσάχτ, Ατσεαμπόνγκ, Ντεφούρ (75’ Σουάρες), Τίλεμανς, Λουκεμπάκιο (80’ Τρεζεγκέ), Πρατ, Σίλα, Οκάκα (89’ Χέιλεν).

ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ (Μαζού): Πενετό, Κλίντον Μάτα, Χάβι Μάρτος, Ντεσολέι, Ενγκάγκα, Μαρκ, Σαγκλίκ (84’ Μπεναβεντέ), Εντογκαλά (60’ Νίνης), Μπαμπί (76’ Στεβάνς), Περμπέτ, Πολέτ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ