2016-01-25 10:19:10
Φωτογραφία για Ενώνουν τις φωνές τους όλοι οι αγρότες της Κρήτης - Αποφασισμένοι για δυναμικές κινητοποιήσεις
Δυναμώνουν τις φωνές διαμαρτυρίας οι αγρότες όλης της Κρήτης, απέναντι στην... Κυβέρνηση και στο ασφαλιστικό και φορολογικό σύστημα, που προωθεί, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους.

Όπως αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνάντησης τους στα γραφεία της ΟΑΣΝΗ,αγρότες θα αποκλείσουν επ’αόριστον τα γραφεία του ΟΓΑ στο Ηράκλειο από σήμερα το μεσημέρι, ενώ την ίδια ώρα αγρότες του νομού Λασιθίου με τρακτέρ αναμένεται να κλείσουν την είσοδο του Οροπεδίου Λασιθίου.

Μάλιστα στη συνάντηση ορίστηκε και 9μελή επιτροπή συντονισμού, αποτελούμενη από αγρότες και από τους τέσσερις νομούς του νησιού, η οποία και θα βρίσκεται σε επαφή με τους εκπροσώπους των υπόλοιπων κλάδων που αντιδρούν στα μέτρα της Κυβέρνησης.

Ωστόσο στις επάλξεις βρίσκονται οι αγρότες και των υπολοίπων νομών της Κρήτης.

Συγκεκριμένα αγρότες από το Ρέθυμνο την ερχόμενη Τετάρτη θα κλείσουν τον κόμβο του ΒΟΑΚ στον Ατσιπόποπουλο, ενώ αγρότες των Χανίων αναμένεται να αποκλείσουν τα γραφεία της Αντιπεριφέρειας.

Κορύφωση των κινητοποιήσεων των αγροτών θα αποτελέσει το παγκρήτιο συλλαλητήριο στις 4 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ