2016-01-25 12:00:22
Φωτογραφία για «ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Ν'ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ»
Συνέντευξη παραχώρησε στην ιστοσελίδα "sdna" ο Nτι Τζέι Στρόμπερι για τη σημερινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟ στο ΣΕΦ και αναφέρθηε στην αναγκαιότητα της ομάδας να δείξει αντίδραση μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα : 

«Δεν κάναμε τίποτα καλά με την Ζαλγκίρις. Παίξαμε άσχημα και η Ζαλγκίρις εκμεταλλεύτηκε όλα τα λάθη μας. Δεν κάναμε το παιχνίδι μας. Η Ζαλγκίρις πριν από αυτό το παιχνίδι είχε τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, αλλά αυτό το γεγονός δεν έχει σημασία. Το Top 16 είναι δύσκολο, κάθε ομάδα είναι δυνατή και διαθέτει καλούς παίκτες. Αυτό φάνηκε και στο ματς με την Ζαλγκίρις.

Εχουμε δύο συνεχόμενες ήττες στην Euroleague. Ηρθε η ώρα να αντιδράσουμε. Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Δεν έφτασε το τέλος του κόσμου, καθώς υπάρχουν ακόμα αρκετοί αγώνες. Πρέπει να δείξουμε ενότητα, να συσπειρωθούμε ως ομάδα και να αντιδράσουμε.


Τώρα θα παίξουμε με τον Παναθηναϊκό και την Ρεάλ Μαδρίτης. Οταν είσαι στον Ολυμπιακό, γνωρίζεις πως θα παίξεις σε μεγάλα παιχνίδια. Πρέπει να παλεύεις. Με την Ζαλγκίρις δεν το κάναμε. Δεν κάναμε το παιχνίδι μας. Δεν παίξαμε καν καλά. Οι επόμενοι αγώνες είναι δύσκολοι, καθώς θα αντιμετωπίσουμε σκληρές ομάδες. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα και όλοι να δουν στον καθρέπτη. Πρέπει να παλέψουμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε. Στο τελευταίο ματς η Ζαλγκίρις πήρε όλες τις χαμένες μπάλες. Μας νίκησαν στην ρακέτα και ήταν πιο εύστοχοι. Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί, να προετοιμαστούμε πνευματικά για τον αγώνα και να κάνουμε ό,τι δεν κάναμε στα παιχνίδια με την Ζαλγκίρις και την Μπάμπεργκ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ