2016-01-25 13:39:00
Φωτογραφία για Πώς σχολίασε ο Λεβέντης την ομιλία του Τσίπρα;
Για «αλαζονικές αντιλήψεις» που «έχουν πάντα οι καταρρέοντες ηγέτες» έκανε λόγο η Ένωση Κεντρώων, σχολιάζοντας τη χθεσινή ομιλία Τσίπρα στο Τάε Κβον Ντο.   «Η ομιλία του κ. Τσίπρα στο Τάε Κβον Ντο φανέρωσε ότι κάθε έναν που διαφωνεί μαζί του τον θεωρεί υπονομευτή και όργανο της διαπλοκής και ότι μόνο αυτός αγαπάει τον φτωχό λαό και υπερασπίζεται την δικαιοσύνη», αναφέρει η Ένωση Κεντρώων, που τονίζει ότι ο πρωθυπουργός «θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων αναλογιζόμενος τις ευθύνες του».

  Ταυτόχρονα, η Ένωση Κεντρώων επαναλαμβάνει την άποψη ότι πρέπει να δημιουργηθεί ένα ευρύτερο κυβερνητικό σχήμα προκειμένου να ξεπεραστεί η κρίση, ενώ τονίζει ότι η αυριανή προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση στην Βουλή θα είναι ιστορική.  

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

   Η ομιλία του κ. Τσίπρα στο Ταε Κβον Ντο φανέρωσε ότι κάθε έναν που διαφωνεί μαζί του τον θεωρεί υπονομευτή και όργανο της διαπλοκής και ότι μόνο αυτός αγαπάει τον φτωχό λαό και υπερασπίζεται την δικαιοσύνη
. Τέτοιες αλαζονικές αντιλήψεις έχουν πάντα οι καταρρέοντες ηγέτες. Ελπίζουμε όλα αυτά να του τα επιβάλλουν κάποιοι θερμοκέφαλοι στον περίγυρό του και ότι ο ίδιος θα δείξει σωφροσύνη και θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων αναλογιζόμενος τις ευθύνες του. Επί 5 χρόνια έλεγε ότι είχε άλλες λύσεις, τώρα ισχυρίζεται ότι είναι η μόνη λύση. Όμως καλό θα είναι να αρχίσει να συμφιλιώνεται με την άποψη ότι η σκληρή πραγματικότητα επιβάλλει τη δημιουργία ευρύτερου κυβερνητικού σχήματος για να ξεπεράσουμε την κρίση. Διαφορετικά πάλι θα βρεθούμε μπροστά σε GREXIT καταδικασμένοι από όλη την Ευρώπη για την ατολμία μας να κάνουμε συναίνεση και τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις.

Η αυριανή προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση στην Βουλή θα είναι ιστορική. Τόσο ο κ. Τσίπρας πρέπει να αποδεχτεί την δημιουργία κυβέρνησης τεχνοκρατών, όσο και ο κ. Μητσοτάκης να εγκαταλείψει τα όνειρα για αυτοδυναμίες και πρωθυπουργίες και να συμβάλλει και αυτός στην δημιουργία αυτής της κυβέρνησης.

Η Ένωση Κεντρώων επιμένει στην ύπαρξη ανωτέρου πλαφόν στα 1500 ευρώ (καθαρά) για όλους τους συνταξιούχους, στη συγχώνευση των πολλών συντάξεων σε μία, στην συγχώνευση όλων των ταμείων σε ένα, στην αναστολή καταβολής των συντάξεων των πλουσίων (όσων έχουν εισόδημα άνω των 3000 ευρώ το μήνα από άλλες πηγές) και στην κατάργηση των συντάξεων των τέως Βουλευτών και των συντάξεων όλων των αιρετών αξιωματούχων όλων των βαθμίδων του κράτους. Όλα αυτά τα ζητούμε για να σωθούν από την πυρά αγρότες και ελεύθεροι επαγγελματίες και για να μην μειωθεί καμία σύνταξη κάτω από τα 1000 ευρώ 
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ξέσπασε στον Αρκαδικό (86-53)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ξέσπασε στον Αρκαδικό (86-53)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ