2016-01-26 09:15:22
Φωτογραφία για ΝΑ ΤΟ... ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Μετά τη δύσκολη νίκη επί της Ξάνθης με 1-0 για το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός στρέφει πλέον το ενδιαφέρον του στο Κύπελλο, καθώς ο νταμπλούχος Ελλάδας θα φιλοξενήσει μεθαύριο τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» τους Αρκάδες στον πρώτο αγώνα της προημιτελιικής φάσης της διοργάνωσης και στόχος του Ολυμπιακού είναι να πετύχει σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς.

Η αποστολή των ερυθρόλευκων βέβαια δεν θα είναι εύκολη και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Μάρκο Σίλβα, με τον προπονητή του Θρύλου να ζητά προσοχή και συγκέντρωση απ' τους παίκτες του, προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε πολλές αλλαγές στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Ξάνθη και το ερώτημα είναι αν ο Σίλβα θα διατηρήσει στο βασικό σχήμα της ομάδας του παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, αλλά είχαν την ευκαιρία στον προχθεσινό αγώνα στο Καραϊσκάκη.


Ο λόγος φυσικά για τους Ζντίελαρ και Πουλίδο, οι οποίοι τα πήγαν πολύ καλά και δικαίωσαν τον προπονητή τους. Ο Σίλβα αναμένεται να φανερώσει στις επόμενες προπονήσεις τα πλάνα του για τον αγώνα Κυπέλλου απέναντι στον Αστέρα, αλλά το σίγουρο είναι πως ο Σίλβα θα προχωρήσει σε rotation τον επόμενο μήνα, καθώς το πρόγραμμα του Ολυμπιακού είναι... φορτωμένο.

Υπάρχει το ματς στο Καραϊσκάκη με τον ΠΑΟΚ, υπάρχουν τα δύο ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης και βέβαια πάνω απ' όλα υπάρχουν τα δύο σπουδαία ματς με την Αντερλεχτ για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ