2016-01-26 10:47:08
Φωτογραφία για Δείτε πώς startup βγάζει λεφτά χαρίζοντας σε ζευγάρια 10.000 δολάρια
Η Swanluv, είναι μία startup με έδρα το Σιάτλ, της οποίας το επιχειρηματικό μοντέλο... βασίζεται στο γεγονός ότι το 40-50% των παντρεμένων ζευγαριών τελικά χωρίζουν.

Έτσι η εταιρεία προσφέρει 10.000 σε ζευγάρια για να κάνουν το γάμο των ονείρων τους, αρκεί να μην χωρίσουν ποτέ. Τότε, αν δηλαδή ένα ζευγάρι χωρίσει, είναι υποχρεωμένο να επιστρέψει και μάλιστα με τσουχτερό τόκο το ποσό.

Μάλιστα τα ζευγάρια που πρόκειται να παντρευτούν και απευθύνονται στην συγκεκριμένη εταιρεία αξιολογούνται βάσει ενός ειδικού αλγορίθμου, ο οποίος και αποκαλύπτει τις πιθανότητες χωρισμού του κάθε ζευγαριού.

Το ζευγάρι δεν είναι υποχρεωμένο να επιστρέψει τα χρήματα, εκτός αν χωρίσει. Όσο πιο... αγαπημένο είναι ένα ζευγάρι τόσο μεγαλύτερος είναι ο τόκος που πρέπει να πληρώσει, έτσι όσο περισσότερο καιρό μένει μαζί, τόσα περισσότερα χρήματα θα κληθεί να επιστρέψει αν τελικά χωρίσει.

Η εταιρεία αιτιολογεί το επιχειρηματικό της μοντέλο, τονίζοντας ότι λειτουργεί αντίθετα από ότι οι ασφαλιστικές.

Έτσι ενώ μία ασφαλιστική πληρώνεται όταν όλα πάνε καλά και πληρώνει όταν κάτι πάει στραβά, η SwanLuv πληρώνει όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά για τον πελάτη, αλλά πληρώνεται όταν έρθει η... αναποδιά.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ