2016-01-27 01:00:32
Φωτογραφία για ΑΞΙΖΕΙ (ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ) ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ Ο ΝΙΚΟΛΑ ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ...
Aμέσως μετά τη λήξη του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ ένιωσα την ανάγκη να γράψω δύο λόγια για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ένα παιδί 22 χρονών που όπως τα έφερε η μοίρα έχει κληθεί να προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό στη θέση του σέντερ, που -θεωρητικά τουλάχιστον- έρχεται πίσω από τον Οθέλο Χάντερ.

Η ατυχία με τον τραυματισμό του Πάτρικ Γιανγκ, η επιλογή του Σον Τζέιμς που δεν "βγήκε" και ο Ολυμπιακός ξαφνικά όπως λένε όλοι απέκτησε πρόβλημα στη θέση του σέντερ. Η γνώμη μου; Ναι, ο Ολυμπιακός θέλει ενίσχυση στους ψηλούς (αν δεν ήθελε άλλωστε δε θα έφερνε τον Σον Τζέιμς) αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορώ ν'ακυρώσω έτσι... απλά (όπως έχουν κάνει αρκετοί ήδη) τον Μιλουτίνοφ.

Μπορεί στο μυαλό του κόουτς Σφαιρόπουλου να υπάρχει η σκέψη ότι τώρα με τον Κώστα Παπανικολάου στο ρόστερ ο Αγραβάνης θ'ανεβαίνει πιο συχνά στη θέση του σέντερ (αφού στο "4" θα παίζει τόσο ο Παπαπέτρου όσο και ο Παπανικολάου) αλλά ταυτόχρονα η αύξηση του χρόνου που δίνει στον Νίκολα Μιλουτίνοφ δείχνει ότι πλέον αρχίζει να τον εμπιστεύεται, πράγμα που δεν βλέπαμε πριν μερικές εβδομάδες. Ίσως γι'αυτό ο Ολυμπιακός δεν θα κάνει (;) άλλη μεταγραφική κίνηση. 


Σαφώς και ο νεαρός Σέρβος σέντερ θέλει το χρόνο του, αλλά η εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό που... "κατάπιε" κυριολεκτικά τον πολυδιαφημισμένο Ραντούλιτσα έδειξε ότι το παιδί μπορεί να βοηθήσει. Aπομένει να δούμε διάρκεια και... εμπιστοσύνη, γιατί αν δεν πάει καλά ο Μιλουτίνοφ το οικοδόμημα του Ολυμπιακού μπορεί εύκολα να γκρεμιστεί. Γι'αυτό ακριβώς και πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να φέρει ψηλό... Αν δε φέρει λοιπόν, εμπιστοσύνη και στήριξη σ'αυτό το παιδί που αν μη τι άλλο το... παλεύει πολύ και ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά. 

Το γεγονός ότι ο Τζόρτζεβιτς τον ήθελε για δεύτερο σέντερ στον ΠΑΟ και όταν τον απέκτησε ο Ολυμπιακός αρκέστηκε στον... Κούζμιτς, λέει πολλά. Τώρα γιατί στον Παναθηναϊκό ήθελε τον Μιλουτίνοφ αλλά στην Εθνική Σερβίας είχε πίσω από τον Ραντούλιτσα τον Κούζμιτς στο πρόσφατο Eurobasket, καλύτερα να ρωτήσετε τον ίδιο... 

Ο Μιλουτίνοφ πάντως στην συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα (δείτε την εδώ) είπε κάποια πράγματα που ίσως σας λύσουν τις απορίες... 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ