2016-01-27 06:01:18
Φωτογραφία για Λάρνακα: Μητέρα εγκατέλειψε τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της
Αρνείται να συνεργαστεί με το Γραφείο Ευημερίας και την Αστυνομία Σύμφωνα με δημοσίευμα του Φιλελεύθερου, το Γραφείο Ευημερίας και η Αστυνομική Διεύθυνση Δεκέλειας είναι αντιμέτωποι με ένα πρωτοφανές για τα Κυπριακά δεδομένα περιστατικό, αφού μητέρα εγκατέλειψε τα ανήλικα παιδιά της ηλικίας 7, 10, 11, και 13 ετών και διαμένει σε άγνωστη διεύθυνση.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε όταν Βρετανός μόνιμος κάτοικος Κύπρου συνάντησε την συγκεκριμένη γυναίκα και σοκαρισμένος με όσα του είπε, αποφάσισε να ενημερώσει της αρμόδιες αρχές. Η κοινότητα στην οποία εκτυλίσεται το δράμα βρίσκεται στην επαρχία Αμμοχώστου εντός των Βρετανικών Βάσεων.

Ο πατέρας των παιδιών βρίσκεται για εργασία στην Αφρική για να μπορέσει να πληρώσει τα έξοδα των παιδιών του και είναι σε διάσταση με την σύζυγο του. Η σύζυγος του λίγες μέρες πριν την αναχώρηση του για Αφρική, έφυγε από το σπίτι, διαμένει σε άγνωστη διεύθυνση στην Λάρνακα και αρνείται πεισματικά να συνεργαστεί με Αστυνομία και Γραφείο Ευημερίας.

Το Γραφείο Ευημερίας έχει αναθέσει την προστασία των παιδιών σε οικογενειακό συγγενή μέχρι να αφιχθεί ο πατέρας των ανηλίκων, ενώ μεγάλη ήταν η ανταπόκριση της κοινότητας και της Αστυνομίας Δεκέλειας για την παροχή υλικής βοήθειας στα παιδιά, που όπως διαπιστώθηκε, ζούσαν χωρίς πολλά αναγκαία.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ