2016-01-27 10:49:09
Φωτογραφία για Πάτρα: Ποια ονόματα παίζουν για τις Διοικήσεις των νοσοκομείων
Προς αξιολόγηση στην αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Υγείας έχουν σταλεί οι... φάκελοι των υποψηφίων Διοικητών των νοσηλευτικών ιδρυμάτων της Πάτρας, όπως και όλης της χώρας.

Όπως έχει ξαναγράψει το PatrasTimes.gr η πλειοψηφία αυτών θα προκύψει βάσει… «λίστας» από τις κατά τόπους νομαρχιακές επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζοντας όπως λένε στελέχη του κόμματος «όχι στη λογική των προηγούμενων κυβερνήσεων που τοποθετούσαν τα «δικά τους παιδιά» στα Διοικητικά Συμβούλια, αλλά στη λογική της υλοποίησης της νέας προοπτικής που φέρνει η κυβέρνηση της Αριστεράς, σε όλους τους τομείς της Δημόσιας διοίκησης και της Υγείας».

Σύμφωνα με την παραπάνω λοιπόν λογική, θα πρέπει να τοποθετηθούν Διοικητές στα νοσοκομεία που, αφενός έχουν όλα τα απαραίτητα προσόντα και αφετέρου πρόσκεινται στην ιδεολογικοπολιτική γραμμή της νέας Κυβέρνησης.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, για την θέση του διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου στο Ρίο προτείνεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, γιατρός, πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.


Για το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών "Άγιος Ανδρέας" ο Γιάννης Λύχρος, γνωστός πνευμονολόγος και στέλεχος του κόμματος.

Για την θέση του Διοικητή του Καραμανδανείου ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Λάμπρου.

Οι τοποθετήσεις αναμένονται στα μέσα Φεβρουαρίου, αφού ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των υποψηφίων, οι οποίοι και σε τοπικό επίπεδο είναι πολλοί.

Αξίζει να σημειωθεί πως, δεν αποκλείονται και οι εκπλήξεις σε κάποια νοσηλευτικά ιδρύματα της Δυτικής Ελλάδος, αλλά και της Πάτρα, με τοποθετήσεις πέρα από τα κομματικά πλαίσια, οι οποίες όμως θα είναι λιγοστές.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ