2016-01-27 13:48:06
Φωτογραφία για ΞΕΧΑΣΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ... ΡΕΑΛ!
Ο Ολυμπιακός μετά τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ με 80-66 και την... κατάληψη της πρώτης θέσης στον βαθμολογικό πίνακα δεν έχει περιθώρια για πανηγυρισμούς και χαλάρωση. 

Επόμενος αντίπαλος στο ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας η ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα Ρεάλ Μαδρίτης που προέρχεται από την ήττα εντός έδρας με 1 πόντο στην εκπνοή μάλιστα από την Μπαρτσελόνα.

Η ικανοποίηση για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό είναι δεδομένη, αλλά ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να μείνει εκεί, ειδικά από τη στιγμή που έκανε δύο ήττες συνεχόμενες και απρόσμενες στην Ευρωλίγκα από Μπάμπεργκ και Ζαλγκίρις. 

Πλέον, είναι υποχρεωμένος να κυνηγήσει την υπέρβαση σε εκτός έδρας αγώνα αν δε θέλει ναδει την πρόκριση στο TOP 8 να.. χλωμιάζει.

Ο Ματ Λοτζέσκι ακολουθεί κανονικά την αποστολή στη Μαδρίτη κα;ι λογικά θα πάρει χρόνο συμετοχής ενώ ο ο Κώστας Παπανικολάου θα έχει δικαιώμα συμμετοχής από την 8η αγωνιστική και έπειτα. 

Στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό δεν φάνηκε η απουσία ενός ακόμη ψηλού στο ρόστερ, αλλά είναι δεδομένο ότι με Χάντερ,  Μιλουτίνοφ και λίγο... Αγραβάνη στο "5" η χρονιά δύσκολα θα βγει, οπότε μετά την αποχώρηση του Σον Τζέιμς καλό θα είναι να μην αποκλείσουμε τίποτα... 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ