2016-01-27 18:17:19
Φωτογραφία για «ΨΑΧΝΕΤΑΙ»... ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΑ ΦΙΝΜΠΟΓΚΑΣΟΝ Η ΣΟΣΙΕΔΑΔ!
Μετά τη Μόντρεαλ και η πιθανή μετακίνηση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον στην Άουγκσμπουργκ φαίνεται πως... «ναυαγεί», ενώ τα νεότερα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Ρεάλ Σοσιεδάδ ψάχνει ομάδα στην Αγγλία για να παραχωρήσει τον παίκτη.

Το... σίριαλ της μεταγραφής του "Φίνμπο" συνεχίζεται καθώς μετά την πρόταση της Μόντρεαλ, την οποία απέρριψε ο ίδιος ο Ισλανδός επιθετικός, ούτε η πρόταση της Άουγκσμπουργκ φαίνεται να... προχωράει.

Όπως αναφέρει μάλιστα η AS, οι διαπραγματεύσεις με τη γερμανική ομάδα δεν οδηγούν σε συμφωνία με αποτέλεσμα η μεταγραφή του Φινμπόγκασον στην Μπουντεσλίγκα να «ναυαγεί». Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έχει καταστήσει σαφές στη Ρεάλ Σοσιεδάδ πως δεν θέλει να διατηρήσει τον δανεισμό του παίκτη και οι άνθρωποι της Σοσιεδάδ ψάχνουν πλέον ομάδα για να τον παραχωρήσουν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στρέφονται στην Αγγλία, αναζητώντας κάποια συμφέρουσα οικονομικά πρόταση από σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ. Τα τελευταία 24ωρα άλλωστε οι ιθύνοντες του ισπανικού συλλόγου βρίσκονται στο Νησί προκειμένου να διαπραγματευτούν δανεισμούς ποδοσφαιριστών τους. Έτσι μέσα στη μεταγραφική ενίσχυση μπαίνει πλέον στη λίστα τους και η παραχώρηση του Φινμπόγκασον σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ που θα μπορέσει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις τους.


Όπως όλα δείχνουν η αποχώρηση του Φινμπόγκασον από τον Ολυμπιακό θα καθυστερήσει ακόμα κάποιες μέρες, καθώς η Ρεάλ Σοσιεδάδ θα ανοίξει νέους γύρους συζητήσεων, αυτή τη φορά επί αγγλικού εδάφους, ευελπιστώντας σε κάποια λύση πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ