2016-01-28 03:42:06
Φωτογραφία για Εννέα συλλήψεις για φυγόποινους σε όλη τη χώρα
Ο ένας μετά τον άλλο έπεσαν στα χέρια των διωκτικών αρχών εννέα καταζητούμενοι φυγόποινοι σε όλη την Ελλάδα... Το μπαράζ συλλήψεων ξεκίνησε από περιοχές της Φθιώτιδας, με έναν 41χρονο Έλληνα που συνελήφθη στη Μακρακώμη καθώς σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για υπόθεση ναρκωτικών, με ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ.

Στην Υπάτη, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 56χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης με ποινή φυλάκισης έξι ετών και πέντε μηνών και χρηματική ποινή 18.000 ευρώ, για μεταφορά και προώθηση παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας κατά συρροή.

Στον Βόλο, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 33χρονο Έλληνα σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και κλοπή, με συνολική ποινή φυλάκισης δυο ετών και 40 ημερών.


Πάλι στον Βόλο, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 63χρονος Έλληνας που σε βάρος του εκκρεμούν δυο καταδικαστικές αποφάσεις για παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας με συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

Άλλη μια σύλληψη στο Βόλο από αστυνομικούς της Ασφάλειας, αφορούσε σε έναν 32χρονο που είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης δύο ετών για αγορά και κατοχή ναρκωτικών

Στο Καλπάκι Ιωαννίνων, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων ένας 37χρονος Αλβανός που είχε έρθει παράνομα στη χώρα ενώ εκκρεμούσε σε βάρος του μέτρο απαγόρευσης εισόδου. Μάλιστα, εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σύρου για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης δύο ετών.

Στην πόλη των Ιωαννίνων, αστυνομικοί του τμήματος Κακαβιάς συνέλαβαν έναν 27χρονο Αλβανό, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών με ποινή φυλάκισης δύο ετών και ενός μηνός.

Στην Κόνιτσα, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 60χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων για παραβάσεις της νομοθεσίας περί επιταγών, με ποινή φυλάκισης επτά μηνών και χρηματικής ποινής 700 ευρώ.

Στην Λάρισα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 52χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών και χρηματική ποινή 300 ευρώ για παράβαση του κανονισμού ωραρίου εργασίας φορτηγών αυτοκινήτων. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ