2016-01-28 11:14:18
Φωτογραφία για ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ FINAL 4 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
H oμάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού… επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις και υποδέχεται την Πέμπτη (19:30) το Παλαιό Φάληρο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Το Παλαιό Φάληρο υποδέχεται την Πέμπτη στις 19:30 στο «Π. Καπαγέρωφ» ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με στόχο την πρόκριση στο Final 4 που θα διεξαχθεί 4 και 5 Μαρτίου.

Μετά από τη διακοπή των εγχώριων διοργανώσεων λόγω του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξήχθη στο Βελιγράδι, οι εντός των συνόρων υποχρεώσεις ξεκινούν και πάλι. Η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού έχει να αγωνιστεί από τις 15 Δεκεμβρίου και την εκτός έδρας ισοπαλία με την Μπαρτσελονέτα για το Champions League ενώ το προηγούμενο παιχνίδι στην Ελλάδα ήταν στις 13 Δεκεμβρίου με τον Εθνικό για το πρωτάθλημα.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου είναι τα εξής: Εθνικός-ΠΑΟΚ, Βουλιαγμένη-Γλυφάδα, Υδραϊκός-Παναθηναϊκός. Η κλήρωση των ημιτελικών αγώνων θα πραγματοποιηθεί στις 17 Φεβρουαρίου το μεσημέρι (13.00) στα γραφεία της ΚΟΕ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ