2016-01-29 11:31:14
Φωτογραφία για Τα καλά πρέπει να τα λέμε
Αγαπητό Tromaktiko,

Η μεμψιμοιρία και η κλάψα δεν πρέπει να γίνει το εθνικό μας σπορ... Ζούμε όλοι καθημερινά μια δύσκολη πραγματικότητα που δεν αφήνει περιθώριο για αισιοδοξία.

Αυτό που έχει ανάγκη ο κόσμος σε αυτό το άσχημο περιβάλλον είναι τουλάχιστον να μαθαίνει καλές ειδήσεις. Να ακούει για κινήσεις και πρωτοβουλίες που ωφελούν τον τόπο και τους Έλληνες. Διαβάζω για παράδειγμα πως η Coca - Cola Τρία Έψιλον έχει επενδύσει πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, με το εργοστάσιο της στο Σχηματάρι να εξελίσσεται σε πρότυπomega plant και κόμβος για την αγορά της Ευρώπης.

Μια μονάδα που θα παράγει σχεδόν όλα τα προϊόντα της εταιρείας σε ελληνικό έδαφος για να ικανοποιεί όχι μόνο την εγχώρια ζήτηση αλλά και να καλύπτει τις ανάγκες άλλων χωρών με εξαγωγές.

Τι σημαίνει αυτό; Δουλειά για νέο κόσμο, νέους ανθρώπους που δεν χρειάζεται να φύγουν στο εξωτερικό για να επιβιώσουν, δουλειά για ντόπιους παραγωγούς και προμηθευτές που διαθέτουν την πρώτη ύλη για τα προϊόντα και τις συσκευασίες τους, κέρδη που επανεπενδύονται στη χώρα, λεφτά που μένουν στον τόπο μας. Τέτοια νέα πρέπει να μαθαίνουμε και πρέπει να τα διαδίδουμε για να θυμόμαστε πως δεν είναι τα πάντα μόνο σάπια και μαύρα γύρω μας.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ