2016-01-29 12:10:16
Φωτογραφία για Σε ακραίο κρύο οι στρατιωτικές ασκήσεις των Αμερικανικών και Νοτιοκορεατικών πεζοναυτών (Εικόνες και βίντεο)
Εντυπωσιακές εικόνες από στρατιωτική κοινή άσκηση Αμερικανικών και Νοτιοκορεατικών ειδικών δυνάμεων στα χιόνια και στους -20 βαθμούς κελσίου!

Αμερικανοί πεζοναύτες από το 3ο Ναυτικό Εκστρατευτικό Σώμα και μια μονάδα πεζοναυτών της Νοτίου Κορέας ασκούνται υπό ακραίες καιρικές συνθήκες κοντά στα σύνορα με την Βόρειο Κορέα.

Τα στρατεύματα στην περιοχή «ακονίζουν» τις δεξιότητές τους, σε θερμοκρασίες κάτω από 20 βαθμούς Κελσίου και σύμφωνα με το σενάριο, όπου πρέπει να υπερασπιστούν τη χώρα από μιας ενδεχόμενη επίθεση από τη Βόρεια Κορέα.

Οι αποκαλυπτικές εικόνες που ελήφθησαν από τον φωτογράφο Chung Sung-Jun δείχνουν τους άνδρες να εκτελούν τις ασκήσεις σε τέλει σχηματισμό, φορώντας μόνο μπότες, στρατιωτικό παντελόνι και γούνινα καπέλα.

Οι πεζοναύτες αργότερα έκαναν και ασκήσεις κάλυψης-απόκρυψης στο χιόνι χρησιμοποιώντας όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τέτοιες καιρικές συνθήκες.

Δεν παρέλειψαν βεβαίως σε κάποια διαλείμματα να επιδοθούν και σε ένα φιλικό χιονιοπόλεμο μεταξύ τους.

Δείτε παρακάτω εικόνες και βίντεο:

ΠΗΓΗ: http://www.crashonline.gr/%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%BF-%CE%BA%CF%81%CF%8D%CE%BF-%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%AE%CF%83%CE%B5/
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Ο ΞΥΔΑΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Ο ΞΥΔΑΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ