2016-01-29 14:37:09
Φωτογραφία για «Βόδια» μάς θέλουν οι Τσίπρας - Κατρούγκαλος
Στο μεγάλο μπλόκο στον κόμβο της Νεστάνης την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου... βρίσκονται παραταγμένα εκατοντάδες τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα και οι αγρότες, όπως στα μπλόκα σε όλη τη χώρα, διατρανώνουν τη φωνή τους εναντίον του νέου ασφαλιστικού νομοσχεδίου που προωθεί η κυβέρνηση αλλά και εναντίον της φοροκαταιγίδας που τους περιμένει.

Σημειωτέον ότι στο μπλόκο της Νεστάνης -όπου οι αγρότες προχώρησαν σε διακοπή της κυκλοφορίας στην Εθνική οδό Τρίπολης - Κορίνθου από τις 12:00 έως τις 16:00, έχουν συγκεντρωθεί συνάδελφοί τους αγρότες και κτηνοτρόφοι από ολόκληρη την Πελοπόννησο, και η συμμετοχή στις κινητοποιήσεις είναι μαζική.

Με έναν πρωτότυπο τρόπο στηλίτευσαν την κυβερνητική πολιτικοί δύο αγρότες, φέρνοντας στο σημείο της συγκέντρωσης ένα αλέτρι, στο οποίο ζεύτηκε ο ένας από τους δύο, προκειμένου να καταδείξουν ότι τα κυβερνητικά σχέδια υποβιβάζουν το επάγγελμά τους και τους οδηγούν στη φτώχεια και στην εξαθλίωση, όπως τις εποχές εκείνες που το συνώνυμο του αγρότη ήταν ο δούλος. Κυριάρχησαν συνθήματα εναντίον του Πρωθυπουργού και του υπουργού κ. Κατρούγκαλου, ενώ οι παριστάμενοι φώναξαν «δεν θα περάσει!» και χειροκρότησαν την πρωτοβουλία των δύο αγροτών, οι οποίοι έλεγαν ότι ο Αλέξης Τσίπρας θέλει ζέψιμο στο αλέτρι.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ