2016-01-29 15:07:05
Φωτογραφία για ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΧΑΚΕΤ...
Όλα τα ‘χε ο Ολυμπιακός, αυτό του έλειπε!

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση έχει «πειραχθεί» ο χιαστός του Ντάνιελ Χάκετ που τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στις τάξεις των ερυθρόλευκων για την κατάσταση του Ντάνιελ Χάκετ. Ο 28χρονος γκαρντ αποχώρησε δύο λεπτά πριν το φινάλε της χθεσινής αναμέτρησης με τη Ρεάλ (84-72) στη Μαδρίτη για την 5η αγωνιστική του «Top 16» της Ευρωλίγκας, λόγω ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση έχει γίνει ζημιά στο γόνατο. Ωστόσο, ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν το απόγευμα, καθώς με την επιστροφή της αποστολής των πρωταθλητών, ο Χάκετ θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Αν επιβεβαιωθεί το δυσάρεστο σενάριο που παρουσιάζει το δημοσίευμα, τότε θα πρόκειται για δεύτερη μεγάλη ατυχία στη σεζόν, μετά τον τραυματισμό του Πάτρικ Γιάνγκ. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο αυτές προσθήκες ήταν οι ακριβότερες του περασμένου καλοκαιριού για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Σε εξετάσεις θα υποβληθεί και ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο στην προπόνηση της Τετάρτης και παρόλο δοκίμασε να αγωνιστεί δεν τα κατάφερε. Για τον δικό του τραυματισμό δεν εκφράζονται ιδιαίτεροι φόβοι.

Προς το παρόν δεν μπορεί ν'αποκλειστεί ακόμα και αυτό το ενδεχόμενο, αν και κανείς δεν θέλει να το πιστεύει...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ