2016-01-29 21:42:11
Φωτογραφία για ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΣΟΡΙ!
Από ένα σφίξιμο στον δικέφαλο μηριαίο ταλαιπωρείται ο Τσόρι Ντομίνγκες και λογικά θα προφυλαχθεί στα προσεχές ματς με ΠΑΣ και Αστέρα Τρίπολης. Ανεβάζει ρυθμούς ο Καμπιάσο.

Με την προπόνηση της Παρασκευής συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο ματς κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Ένα πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει ο Μάρκο Σίλβα, αφού ο Τσόρι Ντομίνγκες έχει ένα ελαφρύ σφίξιμο στον δικέφαλο μηριαίο και ο Πορτογάλος λογικά θα τον προφυλάξει τόσο στο ματς με τους Γιαννιώτες όσο και στον επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα, ματς το οποίο άλλωστε έχει καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα μετά το 5-0 του Καραϊσκάκη. Στόχος για τον Αργεντινό πλέον είναι να προλάβει να είναι 100% έτοιμος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στις 7 Φεβρουαρίου.

Από κει και πέρα, ο Εστεμπάν Καμπιάσο έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, πράγμα που σημαίνει ότι ανέβασε ρυθμό, ενώ θεραπεία έκανε ο Ερνάνι.

Το Σάββατο οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν το πρωί και ακολούθως ο Σίλβα θα ανακοινώσει την αποστολή που θα αναχωρήσει για τα Γιάννινα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ