2016-01-30 18:55:12
Φωτογραφία για Έκλεισαν επ’ αόριστον το δρόμο για το αεροδρόμιο [photo]
Σήμερα το μεσημέρι, οι αγρότες των Μεσογείων έκλεισαν επ’ αόριστον το δρόμο για το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στο μπλόκο που έχουν στήσει στο Κορωπί, και παραμένουν στο σημείο για 4η ημέρα, τρίζοντας έτσι τα δόντια στην κυβέρνηση ! Όπως καταγγέλλουν οι αγρότες, προχώρησαν στο κλείσιμο του νευραλγικού κόμβου λόγω υπαιτιότητας της αστυνομίας.

Σύμφωνα με την Συντονιστική Επιτροπή των Αγροτών Μεσογείων, σήμερα στις 1μμ είχε προγραμματιστεί αποκλεισμός του κόμβου Παιανίας - Μαρκοπούλου και Κορωπίου - Αεροδρομίου και στη συνέχεια συμβολική αυτοκινητο-πορεία αγροτικών οχημάτων από το μπλόκο προς το αεροδρόμιο και επιστροφή στο μπλόκο με την ευθύνη της Συντονιστικής Επιτροπής (ΣΕ).

Η αστυνομία με εντολή της κυβέρνησης και της διοίκησης του αεροδρομίου απαγόρευσε τη συμβολική αυτή εκδήλωση. Μετά από αυτό η ΣΕ ανακοίνωσε προς όλους ότι ο κόμβος παραμένει κλειστός “επ’ αόριστο”.

«Η ΣΕ καλεί κάθε εργαζόμενο και πολίτη των Μεσογείων και της Αττικής να συμπαρασταθεί έμπρακτα και να συμπαραταχθεί στον αγώνα μας με τη μαζική παρουσία στο μπλόκο».
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ