2016-01-30 19:41:09
Φωτογραφία για Χρήστος Βασιλόπουλος: «Δεν έχω υποκριθεί ποτέ τον ερωτευμένο»
Όπως κάθε Χριστούγεννα, έτσι και φέτος ήρθε για λίγες μέρες από το Λος Άντζελες –όπου ζει μόνιμα τα τελευταία έξι χρόνια– για να περάσει τις γιορτές με την οικογένεια και τους φίλους του. «Κάθε φορά που έρχομαι στην Ελλάδα, τρώω σαν να στερούμαι το φαγητό», λέει. Εκεί, άλλωστε, το πρόγραμμά του είναι σχεδόν στρατιωτικό: casting και επαγγελματικές συναντήσεις το πρωί, προπόνηση Brazilian ζίου ζίτσου το απόγευμα και αυστηρή διατροφή. «Στις 22.30, θέλοντας και μη, επιστρέφεις σπίτι. Όλη η πόλη ερημώνει», λέει. Στην Ελλάδα, πάλι, μοιράστηκε τα ξενύχτια του μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media. Παρακολούθησε παραστάσεις φίλων, έφαγε ψάρι σε γνωστά εστιατόρια, γύρισε όλα τα νέα μπαρ της πόλης, πήγε στο χαμάμ. Την τελευταία ζεστή μέρα του χειμώνα, μία μέρα πριν επιστρέψει στη βάση του, ο Χρήστος Βασιλόπουλος έκανε βαρκάδα με το Hello! στα ανοιχτά του Μικρολίμανου και μας μίλησε αποκλειστικά για τον παλιό καλό και τον σύγχρονο καλύτερο εαυτό του.


Ήρθες κι εσύ σε επαφή με τα ναρκωτικά. Πώς κατάφερες να απομακρυνθείς απ’ αυτά;

Έφτασα σ’ ένα σημείο που έπαψα να περνάω καλά μαζί τους.

Σε έχει αλλάξει το Λος Άντζελες;

Πολύ. Η νοοτροπία με έχει αλλάξει. Το ότι δε με ξέρει κανείς.

Εκεί είσαι περισσότερο ελεύθερος απ’ ό,τι στην Ελλάδα;

Όχι. Στο θέμα της ελευθερίας δεν έχει αλλάξει κάτι. Αν θέλω να κάνω κάτι, δε θα το σκεφτώ.

Πριν γίνεις γνωστός, έκανες γυμνισμό. Τώρα μπορείς να το κάνεις με την ίδια ευκολία;

Όχι. Αλλά, μεταξύ μας, δε νομίζω ότι κάποιος θα με τραβούσε φωτογραφία την ώρα που θα ήμουν γυμνός στην παραλία. Στην Ελλάδα έχουμε μπερδέψει τον όρο «αναγνωρίσιμος» με τον όρο «σταρ». Σταρ είναι ο Ρουβάς και η Μενεγάκη, εκείνοι που το όνομά τους είναι brand. Ο Βασιλόπουλος δεν είναι σταρ, αλλά ένας αναγνωρίσιμος ηθοποιός που κάνει την καριέρα του και τον γνωρίζει ο κόσμος κυρίως από την τηλεόραση.

Σταρ σε κάνουν κυρίως τα χιλιόμετρα;

Και η λάμψη.

Δε θεωρείς ότι έχεις λάμψη;

Έχω. Αλλά δεν μπαίνω κάθε μέρα στα σπίτια του κόσμου.

Στον έρωτα βαριέσαι εύκολα;

Νομίζω ότι πλέον έχω βρει τον εαυτό μου και σ’ αυτό το κομμάτι. Έχω βρει τον τρόπο ν’ αναπαράγω τα συναισθήματά μου, σαν να είναι μια παράσταση. Και κάθε παράσταση δεν είναι ίδια.

Έχεις υποκριθεί τον ερωτευμένο;

Όχι, ποτέ. Λέω πάντα αλήθειες.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ