2016-01-30 23:36:10
Φωτογραφία για Λεηλάτησαν γεωτρήσεις και ανενεργό εργοστάσιο
Στο δρόμο για τη... μάντρα ανακύκλωσης, όπου θα ξεπουλούσε τα αντικείμενα που... είχε κλέψει μαζί με έναν συνεργό του, πέτυχαν οι άνδρες της Ασφαλείας έναν 40χρονο «κυνηγό» χαλκού και μετάλλων στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας! Έτσι, εξιχνίασαν τις δυο κλοπές που είχαν διαπράξει οι δράστες, που είναι σεσημασμένοι για παρόμοιες κλοπές.

Το φορτηγάκι που οδηγούσε ο 40χρονος ήταν φορτωμένο με καλώδια χαλκού και ένα μεταλλικό βαρέλι, τα οποία είχε κλέψει νωρίτερα μαζί με τον 28χρονο συνεργό του από την αρδευτική γεώτρηση ενός 41χρονου στην ίδια περιοχή. Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαν λεηλατήσει και το ανενεργό εργοστάσιο ενός 60χρονου στην περιοχή του Υπάτου και είχαν αρπάξει μεταλλικά αντικείμενα αξίας 25.000 ευρώ!

Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ το φορτηγάκι του δράστη (στο οποίο βρέθηκε και ένας μεταλλικός μηχανοκίνητος κόφτης μετάλλων) κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς προϊόντων κλοπής. Ο 40χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές και ο συνεργός του αναζητείται. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ