2016-01-31 15:40:06
Φωτογραφία για ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙ... ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ Ο ΣΙΛΒΑ
Ο Μάρκο Σίλβα όπως έχει αποδείξει, είναι ένας προπονητής που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, κοιτάζοντας συνεχώς να διορθώνει και την παραμικρή λεπτομέρεια που θα μπορέσει να κάνει ακόμα καλύτερο τον Ολυμπιακό.

Ένα ακόμα παράδειγμα, είναι και το γεγονός πως ο Πορτογάλος τεχνικός βρέθηκε πριν από κάποιες μέρες και πιο συγκεκριμένα στις 24/01 στο Βέλγιο, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το ματς της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους "32" του Europa League, Άντερλεχτ, απέναντι στη Σαρλερουά (νίκη 2-1 υπέρ της ομάδας του Μπέσνικ Χάσι) στο «Κόνσταντ Βάντεν Στοκ».

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του ο «Γαύρος», ο Σίλβα επιθυμεί να βρεθεί ξανά στο Βέλγιο την ερχόμενη Παρασκευή 05/02 και στον αγώνα Μαλίν-Άντερλεχτ, ώστε να βγάλει ακόμα περισσότερα και πιο χρήσιμα συμπεράσματα.

Μπορεί να απομένουν δύο εβδομάδες ακόμα για τη διπλή αναμέτρηση με την Άντερλεχτ και να προηγούνται παιχνίδια για το πρωτάθλημα, ωστόσο η ευρωπαϊκή διάκριση είναι κάτι στο οποίο στοχεύουν οι πάντες στο Λιμάνι και θέλουν να πετύχουν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ